VERDENS nemmeste FORRET 26. nov. Skrevet af Benjamin Dalsgaard VERDENS nemmeste FORREThttps://youtu.be/fJ-dbtDdEF8PrintMed billedeUden billedeCaviar ForretAntal personer: 2Forfatter: Rene MammenIngredienser2-3 forårsløgEn håndfuld palmekålEn håndfuld rød spidskål eller rødkål25-50 g smørSalt og peber½ spsk hyldeblomsteddike (eller anden eddike efter smag)2-3 spsk creme fraiche 38%1 dåse kaviarInstruktionerForbered grøntsagerneSkær forårsløgene på midten.Riv palmekålen i grove stykker.Snit rødkålen groft – det behøver ikke være præcist.Smelt smørretVarm en stegepande op på meget lav varme.Smelt smørret uden at lade det bruneSteg grøntsagerneTilsæt forårsløgene til panden og vend dem forsigtigt rundt i smørret.Tilsæt palmekålen og rødkålen til panden.Krydr med salt og peber og vend grøntsagerne let rundt.Tilsæt eddikeHæld ½ spsk hyldeblomsteddike (eller anden eddike) over grøntsagerne, og vend det hele godt sammen.AnretningLæg de smørstegte kål i en skål.Top med en skefuld creme fraiche 38%.Brug en spiseske til at lave et hul i creme fraichen, og fyld det op med kaviar.ServeringServer straks og nyd den luksuriøse smag.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
VERDENS nemmeste FORRET 26. nov. Skrevet af Benjamin Dalsgaard VERDENS nemmeste FORREThttps://youtu.be/fJ-dbtDdEF8PrintMed billedeUden billedeCaviar ForretAntal personer: 2Forfatter: Rene MammenIngredienser2-3 forårsløgEn håndfuld palmekålEn håndfuld rød spidskål eller rødkål25-50 g smørSalt og peber½ spsk hyldeblomsteddike (eller anden eddike efter smag)2-3 spsk creme fraiche 38%1 dåse kaviarInstruktionerForbered grøntsagerneSkær forårsløgene på midten.Riv palmekålen i grove stykker.Snit rødkålen groft – det behøver ikke være præcist.Smelt smørretVarm en stegepande op på meget lav varme.Smelt smørret uden at lade det bruneSteg grøntsagerneTilsæt forårsløgene til panden og vend dem forsigtigt rundt i smørret.Tilsæt palmekålen og rødkålen til panden.Krydr med salt og peber og vend grøntsagerne let rundt.Tilsæt eddikeHæld ½ spsk hyldeblomsteddike (eller anden eddike) over grøntsagerne, og vend det hele godt sammen.AnretningLæg de smørstegte kål i en skål.Top med en skefuld creme fraiche 38%.Brug en spiseske til at lave et hul i creme fraichen, og fyld det op med kaviar.ServeringServer straks og nyd den luksuriøse smag.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard