Blomkåls-suppe med Blåmusling 19. nov. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Det BEDSTE vi har lavet i LANG TIDhttps://youtu.be/fGVFxogIXi4PrintMed billedeUden billedeBlomkåls-suppe med blåmuslingAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenIngredienserBlåmuslinger (ca. 1 kg)1 gulerod (skrælles og hakkes)1 stort løg (snittes)1 citron (skæres i skiver)1/4 flaske hvidvin3-4 sekunder vand fra hanen1 blomkål20 g smørSalt og peber4 dl flødeFrisk koriander (hakkes)Vesterhavsost (eller lignende røget ost)ChiliolieInstruktionerBlåmuslingerneSkyl blåmuslingerne grundigt.Læg muslingerne i en gryde sammen med gulerod, løg og citronskiver.Tilsæt hvidvin og lidt vand.Sæt gryden over og kog, indtil muslingerne åbner sig.BlomkålFjern blade og bund fra blomkålen, og del den i 3-4 store stykker.MuslingefondNår muslingerne er færdige, si dem, og gem fonden i en gryde.Pil muslingerne ud af skallerne og læg dem i en skål.BlomkålssuppeSmelt smør i en gryde, og rist blomkålen let af i smøret.Tilsæt salt, peber, muslingefond og fløde.Lad det hele koge under låg, indtil blomkålen er mør.Blend suppen glat i en blender.AnretningLæg blåmuslingerne i en dyb tallerken.Drys hakket koriander over.Hæld den blendede blomkålssuppe over muslinger og koriander.Top med tynde flager af ost og lidt chiliolie.Velbekomme! 🌟Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Blomkåls-suppe med Blåmusling 19. nov. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Det BEDSTE vi har lavet i LANG TIDhttps://youtu.be/fGVFxogIXi4PrintMed billedeUden billedeBlomkåls-suppe med blåmuslingAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenIngredienserBlåmuslinger (ca. 1 kg)1 gulerod (skrælles og hakkes)1 stort løg (snittes)1 citron (skæres i skiver)1/4 flaske hvidvin3-4 sekunder vand fra hanen1 blomkål20 g smørSalt og peber4 dl flødeFrisk koriander (hakkes)Vesterhavsost (eller lignende røget ost)ChiliolieInstruktionerBlåmuslingerneSkyl blåmuslingerne grundigt.Læg muslingerne i en gryde sammen med gulerod, løg og citronskiver.Tilsæt hvidvin og lidt vand.Sæt gryden over og kog, indtil muslingerne åbner sig.BlomkålFjern blade og bund fra blomkålen, og del den i 3-4 store stykker.MuslingefondNår muslingerne er færdige, si dem, og gem fonden i en gryde.Pil muslingerne ud af skallerne og læg dem i en skål.BlomkålssuppeSmelt smør i en gryde, og rist blomkålen let af i smøret.Tilsæt salt, peber, muslingefond og fløde.Lad det hele koge under låg, indtil blomkålen er mør.Blend suppen glat i en blender.AnretningLæg blåmuslingerne i en dyb tallerken.Drys hakket koriander over.Hæld den blendede blomkålssuppe over muslinger og koriander.Top med tynde flager af ost og lidt chiliolie.Velbekomme! 🌟Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard