SANDWICH MED BØF 12. nov. Skrevet af Benjamin Dalsgaard BØFSANDWICHhttps://youtu.be/hRgGLA-JVxQPrintMed billedeUden billedeSandwich med BØFAntal personer: 1Forfatter: Rene MammenIngredienser1 bøf (f.eks. oksefilet)Salt og peber½ løg1 tomatFrisk dild1 spsk olivenolieCitronsaftSyltede jalapeñosSmørHjertesalat eller iceberg-salatFoccacia eller ciabatta-brød1 ægInstruktionerForbered bøffen: Varm en stegepande op med olie. Krydr bøffen godt med salt og lidt peber på begge sider.Løg og relish:Skær løget i skiver.Hak tomaten i små stykker, og bland med lidt hakket dild i en skål. Tilsæt olivenolie, en smule citronsaft, salt og peber. Hak syltede jalapeños og kom i skålen.Steg løg: Læg løgskiverne på panden og tilsæt smør, når de er brunet lidt. Steg dem, indtil de er bløde og let tilberedte.Grønne ingredienser: Hak salaten groft.Toast brødet: Skær brødet over og steg det på panden, så det opsuger lidt af smørret og saften fra bøffen.Steg æg: Efter brødet er taget af panden, steg ægget med salt og peber.Samling af sandwich:Læg salaten på brødet.Fordel tomat-jalapeño-relish ovenpå.Læg skiver af den stegte bøf ovenpå.Top med de bløde løg.Læg det stegte æg øverst.Velbekomme!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
SANDWICH MED BØF 12. nov. Skrevet af Benjamin Dalsgaard BØFSANDWICHhttps://youtu.be/hRgGLA-JVxQPrintMed billedeUden billedeSandwich med BØFAntal personer: 1Forfatter: Rene MammenIngredienser1 bøf (f.eks. oksefilet)Salt og peber½ løg1 tomatFrisk dild1 spsk olivenolieCitronsaftSyltede jalapeñosSmørHjertesalat eller iceberg-salatFoccacia eller ciabatta-brød1 ægInstruktionerForbered bøffen: Varm en stegepande op med olie. Krydr bøffen godt med salt og lidt peber på begge sider.Løg og relish:Skær løget i skiver.Hak tomaten i små stykker, og bland med lidt hakket dild i en skål. Tilsæt olivenolie, en smule citronsaft, salt og peber. Hak syltede jalapeños og kom i skålen.Steg løg: Læg løgskiverne på panden og tilsæt smør, når de er brunet lidt. Steg dem, indtil de er bløde og let tilberedte.Grønne ingredienser: Hak salaten groft.Toast brødet: Skær brødet over og steg det på panden, så det opsuger lidt af smørret og saften fra bøffen.Steg æg: Efter brødet er taget af panden, steg ægget med salt og peber.Samling af sandwich:Læg salaten på brødet.Fordel tomat-jalapeño-relish ovenpå.Læg skiver af den stegte bøf ovenpå.Top med de bløde løg.Læg det stegte æg øverst.Velbekomme!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard