Jordbærsorbet 5. nov. Skrevet af Benjamin Dalsgaard 1500 VS 40.000 KR ISMASKINE!!https://youtu.be/gQn6gmch5awPrintMed billedeUden billedeJordbærsorbetAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenIngredienser400 gram friske jordbær (skyllede og uden stilk)200 gram sukker200 gram vandEn smule vaniljestang (valgfrit)InstruktionerKom jordbær, sukker og vand i en blender. Hvis du ønsker ekstra smag, tilsæt også vaniljekorn fra vaniljestangen.Blend indtil massen er helt glat og uden klumper.Hæld blandingen i en skål eller en frysebeholder, og sæt den i fryseren i ca. 24 timer, så den får en fast konsistens.Efter 24 timerTag den frosne blanding ud af fryseren og kom den i Ninja-maskinen.Kør indtil sorbeten får en glat og cremet konsistens.Servér med det samme og nyd en skøn hjemmelavet jordbærsorbet!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Jordbærsorbet 5. nov. Skrevet af Benjamin Dalsgaard 1500 VS 40.000 KR ISMASKINE!!https://youtu.be/gQn6gmch5awPrintMed billedeUden billedeJordbærsorbetAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenIngredienser400 gram friske jordbær (skyllede og uden stilk)200 gram sukker200 gram vandEn smule vaniljestang (valgfrit)InstruktionerKom jordbær, sukker og vand i en blender. Hvis du ønsker ekstra smag, tilsæt også vaniljekorn fra vaniljestangen.Blend indtil massen er helt glat og uden klumper.Hæld blandingen i en skål eller en frysebeholder, og sæt den i fryseren i ca. 24 timer, så den får en fast konsistens.Efter 24 timerTag den frosne blanding ud af fryseren og kom den i Ninja-maskinen.Kør indtil sorbeten får en glat og cremet konsistens.Servér med det samme og nyd en skøn hjemmelavet jordbærsorbet!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard