Substans Brød 29. okt. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Min HEMMELIGE opskrifthttps://youtu.be/v7bN-QilEw0PrintMed billedeUden billedeSubstansbrødForfatter: Rene MammenDisse fladbrød er ideelle til sandwiches eller andre sjove serveringer. God fornøjelse!Ingredienser10 gram gær500 gram kernemælk1 kg fermenterede kartofler (knust)25 gram salt1100 gram melOlie til stegningInstruktionerForbered dejenI en stor skål: Opløs 10 gram gær i 500 gram kernemælk.Tilsæt de knuste, fermenterede kartofler og 25 gram salt.Tilsæt 1100 gram mel, og rør godt sammen med en køkkenmaskine i 2-3 minutter. Massen skal være lidt klæbrig.Dæk dejen til, og lad den hvile på køl i 12-24 timer (helst 24 timer).Form fladbrødeneTag dejen ud, og vej cirka 100 gram dej pr. bolle.Drys lidt mel over bollerne, og form dem som flade brød på cirka 1,5-2 cm tykkelse ved at bruge pizza-fingerteknikken.Lad dem hæve i 15 minutter.Stegning og bagningOpvarm en pande med rigeligt olie.Steg fladbrødene let på panden, indtil de får lidt farve.Ønsker du en sprødere skorpe, kan du bage dem i ovnen ved 180°C i 5 minutter efter stegning.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Substans Brød 29. okt. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Min HEMMELIGE opskrifthttps://youtu.be/v7bN-QilEw0PrintMed billedeUden billedeSubstansbrødForfatter: Rene MammenDisse fladbrød er ideelle til sandwiches eller andre sjove serveringer. God fornøjelse!Ingredienser10 gram gær500 gram kernemælk1 kg fermenterede kartofler (knust)25 gram salt1100 gram melOlie til stegningInstruktionerForbered dejenI en stor skål: Opløs 10 gram gær i 500 gram kernemælk.Tilsæt de knuste, fermenterede kartofler og 25 gram salt.Tilsæt 1100 gram mel, og rør godt sammen med en køkkenmaskine i 2-3 minutter. Massen skal være lidt klæbrig.Dæk dejen til, og lad den hvile på køl i 12-24 timer (helst 24 timer).Form fladbrødeneTag dejen ud, og vej cirka 100 gram dej pr. bolle.Drys lidt mel over bollerne, og form dem som flade brød på cirka 1,5-2 cm tykkelse ved at bruge pizza-fingerteknikken.Lad dem hæve i 15 minutter.Stegning og bagningOpvarm en pande med rigeligt olie.Steg fladbrødene let på panden, indtil de får lidt farve.Ønsker du en sprødere skorpe, kan du bage dem i ovnen ved 180°C i 5 minutter efter stegning.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard