PASTA MED FLØDE OG KANTERELLER 22. okt. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Den MEST efterspurgte PASTAREThttps://youtu.be/tWjQvABIp34PrintMed billedeUden billedePostyrs PastaretForfatter: Rene MammenIngredienser250 g pasta (f.eks. spaghetti eller tagliatelle)2 porrer200 g kantareller (eller andre svampe)1 bundt purløg1 spsk olivenolie1 dl hvidvin2 dl fløde1 citron (skal og saft)1 håndfuld kålskudSalt og peberInstruktionerStart med at sætte kogende vand over til pastaen.Snit porrerne i små halve skiver og rengør kantarellerne grundigt.Hak purløg i små stykker og forbered en varm stegepande med olie.Sæt pastaen til at koge, som anvist på pakken.Når panden er varm, tilsæt de snittede porrer og kantarellerne. Vend dem rundt og steg dem, indtil de har fået en god stegeskorpe.Hæld hvidvinen på panden og lad alkohollen fordampe.Tilsæt fløde og rør let rundt. Lad det koge ned, så saucen bliver tykkere og cremet.Smag til med salt og peber.Når saucen er reduceret, tilsæt 2 teskefulde pastavand og riv citronskallen ned i panden, sammen med lidt citronsaft.Tilsæt kålskuddene og purløgene i 30 sekunder.Vend pastaen sammen med saucen i panden.Smag retten til med mere salt, peber og citron efter behov.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
PASTA MED FLØDE OG KANTERELLER 22. okt. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Den MEST efterspurgte PASTAREThttps://youtu.be/tWjQvABIp34PrintMed billedeUden billedePostyrs PastaretForfatter: Rene MammenIngredienser250 g pasta (f.eks. spaghetti eller tagliatelle)2 porrer200 g kantareller (eller andre svampe)1 bundt purløg1 spsk olivenolie1 dl hvidvin2 dl fløde1 citron (skal og saft)1 håndfuld kålskudSalt og peberInstruktionerStart med at sætte kogende vand over til pastaen.Snit porrerne i små halve skiver og rengør kantarellerne grundigt.Hak purløg i små stykker og forbered en varm stegepande med olie.Sæt pastaen til at koge, som anvist på pakken.Når panden er varm, tilsæt de snittede porrer og kantarellerne. Vend dem rundt og steg dem, indtil de har fået en god stegeskorpe.Hæld hvidvinen på panden og lad alkohollen fordampe.Tilsæt fløde og rør let rundt. Lad det koge ned, så saucen bliver tykkere og cremet.Smag til med salt og peber.Når saucen er reduceret, tilsæt 2 teskefulde pastavand og riv citronskallen ned i panden, sammen med lidt citronsaft.Tilsæt kålskuddene og purløgene i 30 sekunder.Vend pastaen sammen med saucen i panden.Smag retten til med mere salt, peber og citron efter behov.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard