Verdens bedste spejlæg? 19. aug. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Verdens bedste spejlæg?https://youtu.be/8g5loR-msm0PrintMed billedeUden billedeVerdens bedste spejlæg?Forfatter: Rene MammenIngredienserIngredienser1 stort løg (finthakket)½ chili (finthakket)100 g snackmajs (skåret groft)1 bundt frisk timian (bladene sorteret fra stilkene)2-4 æg (afhængig af antal portioner)50 g feta (smuldret i klumper)Salt og peber efter smagOlie til stegningInstruktionerFremgangsmådeHak løget fint. Brug enten et halvt eller et helt løg afhængigt af størrelsen.Hak chilien fint.Forbered snackmajsene ved at fjerne de lange strenge og snit dem groft.Hak timianbladene, og sørg for at sortere stilkene fra.Stegning af Chili-MajsblandingOpvarm en pande med lidt olie ved middel varme.Tilsæt det finthakkede løg og chili. Steg det let, indtil løget er blødt, men ikke brunt.Tilsæt de groftsnittede snackmajs, og krydr med salt og peber. Steg i et par minutter, indtil majsene er let møre.Hæld chili-majsblandingen over i en skål og sæt til side.Tilberedning af SpejlægPå den samme pande, tilbered spejlæg efter ønske. Du kan lave dem blødkogte eller med en fast blomme afhængigt af din præference.ServeringNår spejlæggene er færdige, anret dem på en tallerken.Hæld chili-majsblandingen over spejlæggene.Tilsæt klumper af smuldret feta ovenpå.Drys til sidst de hakkede timianblade over retten.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Verdens bedste spejlæg? 19. aug. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Verdens bedste spejlæg?https://youtu.be/8g5loR-msm0PrintMed billedeUden billedeVerdens bedste spejlæg?Forfatter: Rene MammenIngredienserIngredienser1 stort løg (finthakket)½ chili (finthakket)100 g snackmajs (skåret groft)1 bundt frisk timian (bladene sorteret fra stilkene)2-4 æg (afhængig af antal portioner)50 g feta (smuldret i klumper)Salt og peber efter smagOlie til stegningInstruktionerFremgangsmådeHak løget fint. Brug enten et halvt eller et helt løg afhængigt af størrelsen.Hak chilien fint.Forbered snackmajsene ved at fjerne de lange strenge og snit dem groft.Hak timianbladene, og sørg for at sortere stilkene fra.Stegning af Chili-MajsblandingOpvarm en pande med lidt olie ved middel varme.Tilsæt det finthakkede løg og chili. Steg det let, indtil løget er blødt, men ikke brunt.Tilsæt de groftsnittede snackmajs, og krydr med salt og peber. Steg i et par minutter, indtil majsene er let møre.Hæld chili-majsblandingen over i en skål og sæt til side.Tilberedning af SpejlægPå den samme pande, tilbered spejlæg efter ønske. Du kan lave dem blødkogte eller med en fast blomme afhængigt af din præference.ServeringNår spejlæggene er færdige, anret dem på en tallerken.Hæld chili-majsblandingen over spejlæggene.Tilsæt klumper af smuldret feta ovenpå.Drys til sidst de hakkede timianblade over retten.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard