Bruschetta med Abrikos og Burrata 19. aug. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Bruschetta uden tomat?https://youtu.be/zhQKHc-d344PrintMed billedeUden billedeBruschetta med Abrikos og BurrataForfatter: Rene MammenIngredienser4 friske abrikoser (skåret i skiver og stenene fjernet)½ løg (finthakket)1-2 spsk sukker1-2 spsk eddike (balsamico eller hvidvinseddike)1 ciabatta brød eller andet flute (skåret i skiver)1 burrata (flækket og delt i mindre stykker)Frisk basilikum (til pynt)Salt og peber efter smagOlie til stegningInstruktionerForberedelseSkær abrikoserne i skiver og fjern stenene.Hak løget fint.Stegning af Abrikoser og LøgOpvarm en pande med lidt olie ved middel varme.Tilsæt de skivede abrikoser og det finthakkede løg på panden.Drys sukker over og hæld eddiken i panden.Lad det hele simre på panden, indtil abrikoserne er møre og løgene er karameliserede. Vær forsigtig med ikke at lade væsken koge helt væk, så abrikoserne beholder lidt saftighed.Forberedelse af BrødetRist ciabatta- eller fluteskiverne, indtil de er sprøde og gyldneAnretningFordel den varme abrikos-løgblanding over de ristede brødskiver.Flæk burrataen og læg mindre stykker af den ovenpå abrikosblandingen.Krydr med godt med salt og peber.Pynt med friske basilikumblade.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Bruschetta med Abrikos og Burrata 19. aug. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Bruschetta uden tomat?https://youtu.be/zhQKHc-d344PrintMed billedeUden billedeBruschetta med Abrikos og BurrataForfatter: Rene MammenIngredienser4 friske abrikoser (skåret i skiver og stenene fjernet)½ løg (finthakket)1-2 spsk sukker1-2 spsk eddike (balsamico eller hvidvinseddike)1 ciabatta brød eller andet flute (skåret i skiver)1 burrata (flækket og delt i mindre stykker)Frisk basilikum (til pynt)Salt og peber efter smagOlie til stegningInstruktionerForberedelseSkær abrikoserne i skiver og fjern stenene.Hak løget fint.Stegning af Abrikoser og LøgOpvarm en pande med lidt olie ved middel varme.Tilsæt de skivede abrikoser og det finthakkede løg på panden.Drys sukker over og hæld eddiken i panden.Lad det hele simre på panden, indtil abrikoserne er møre og løgene er karameliserede. Vær forsigtig med ikke at lade væsken koge helt væk, så abrikoserne beholder lidt saftighed.Forberedelse af BrødetRist ciabatta- eller fluteskiverne, indtil de er sprøde og gyldneAnretningFordel den varme abrikos-løgblanding over de ristede brødskiver.Flæk burrataen og læg mindre stykker af den ovenpå abrikosblandingen.Krydr med godt med salt og peber.Pynt med friske basilikumblade.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard