Grillet Fersken med Karamelsauce 19. aug. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Karamel is MUMS!https://youtu.be/1ojdCOv2v_YPrintMed billedeUden billedeGrillet Fersken med KaramelsauceForfatter: Rene MammenIngredienser4 ferskener200 g sukker1 lille smule yuzu (kan erstattes med citronsaft)50 g smør100 ml flødeVaniljeis til serveringInstruktionerSkær et kryds i toppen af hver fersken, dette gør det lettere at fjerne skralden efter tilberedning.Grill ferskenerne enten på bål, grill, pande eller i ovnen, indtil de er bløde og har fået en let ristet overflade. Dette tager normalt 10-15 minutter afhængigt af metoden.Mens ferskenerne griller, sæt en pande over middel varme og tilsæt sukkeret.Lad sukkeret smelte stille og roligt uden at røre for meget, indtil det bliver gyldent og karamelliseret.Tilsæt en smule yuzu (eller citronsaft) for en frisk syrlighed.Rør smørret i den smeltede sukkerblanding, indtil det er helt indarbejdet.Tilsæt fløden forsigtigt, mens du rører rundt, så du får en glat og cremet karamelsauce. Lad det simre et par minutter, indtil saucen tykner let.Når ferskenerne er færdige, fjern dem fra grillen og træk forsigtigt skralden af.Anret de grillede ferskener i en skål sammen med en kugle vaniljeis.Hæld den varme karamelsauce over ferskenerne og isen.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Grillet Fersken med Karamelsauce 19. aug. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Karamel is MUMS!https://youtu.be/1ojdCOv2v_YPrintMed billedeUden billedeGrillet Fersken med KaramelsauceForfatter: Rene MammenIngredienser4 ferskener200 g sukker1 lille smule yuzu (kan erstattes med citronsaft)50 g smør100 ml flødeVaniljeis til serveringInstruktionerSkær et kryds i toppen af hver fersken, dette gør det lettere at fjerne skralden efter tilberedning.Grill ferskenerne enten på bål, grill, pande eller i ovnen, indtil de er bløde og har fået en let ristet overflade. Dette tager normalt 10-15 minutter afhængigt af metoden.Mens ferskenerne griller, sæt en pande over middel varme og tilsæt sukkeret.Lad sukkeret smelte stille og roligt uden at røre for meget, indtil det bliver gyldent og karamelliseret.Tilsæt en smule yuzu (eller citronsaft) for en frisk syrlighed.Rør smørret i den smeltede sukkerblanding, indtil det er helt indarbejdet.Tilsæt fløden forsigtigt, mens du rører rundt, så du får en glat og cremet karamelsauce. Lad det simre et par minutter, indtil saucen tykner let.Når ferskenerne er færdige, fjern dem fra grillen og træk forsigtigt skralden af.Anret de grillede ferskener i en skål sammen med en kugle vaniljeis.Hæld den varme karamelsauce over ferskenerne og isen.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard