Pastaret med Løg, Chili og Cherry Tomater 20. aug. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Nem og hurtig pastaret!https://youtu.be/NwuYPSer7LAPrintMed billedeUden billedeHurtig Pastaret med Løg, Chili og Cherry TomaterForfatter: Rene MammenIngredienser2 løg (groft skåret i skiver)1/2 - 1 chili (finthakket, med eller uden frø efter smag)200 g cherry tomater (skåret i halve)200-300 g spaghetti2 dl hvidvin2 spsk smør2 dl flødeFrisk timian (grovhakket)Frisk basilikum (grovhakket)Salt og peber efter smagOlivenolie til serveringFriskrevet parmesanost (valgfrit)InstruktionerSkær løgene groft i skiver.Opvarm en pande med lidt olivenolie ved middel varme.Tilsæt de skivede løg og steg dem langsomt, indtil de bliver brune, men stadig har en smule bid. Dette tager ca. 10-15 minutter.Imens løgene steger, sæt en gryde vand over at koge.Tilsæt salt og kog spaghetti, indtil de er al dente, ca. 8-10 minutter. Dræn pastaen, men gem en kop pastavand.Finhak chilien, og smag på den for at justere styrken. Behold frøene for mere styrke.Skær cherry tomaterne i halve.Når løgene er brunet, tilsæt hvidvin på panden og lad det simre, indtil vinen er reduceret med halvdelen.Tilsæt smør og fløde, og rør godt rundt.Tilsæt den finthakkede chili, og smag til med salt og peber.Lad saucen simre i et par minutter, indtil den tykner let.Tilsæt den kogte spaghetti til panden med løg-cremeblandingen. Hvis saucen virker for tyk, kan du tilføje lidt af det gemte pastavand for at opnå den ønskede konsistens.Tilsæt de skårne cherry tomater og de grofthakkede urter (timian og basilikum), og vend det hele godt rundt, indtil alt er jævnt fordelt.Server pastaen på en tallerken, drys med friskrevet parmesanost, hvis ønsket.Pynt med et lille dryp olivenolie, ekstra salt og peber, og eventuelt mere frisk basilikum.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Pastaret med Løg, Chili og Cherry Tomater 20. aug. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Nem og hurtig pastaret!https://youtu.be/NwuYPSer7LAPrintMed billedeUden billedeHurtig Pastaret med Løg, Chili og Cherry TomaterForfatter: Rene MammenIngredienser2 løg (groft skåret i skiver)1/2 - 1 chili (finthakket, med eller uden frø efter smag)200 g cherry tomater (skåret i halve)200-300 g spaghetti2 dl hvidvin2 spsk smør2 dl flødeFrisk timian (grovhakket)Frisk basilikum (grovhakket)Salt og peber efter smagOlivenolie til serveringFriskrevet parmesanost (valgfrit)InstruktionerSkær løgene groft i skiver.Opvarm en pande med lidt olivenolie ved middel varme.Tilsæt de skivede løg og steg dem langsomt, indtil de bliver brune, men stadig har en smule bid. Dette tager ca. 10-15 minutter.Imens løgene steger, sæt en gryde vand over at koge.Tilsæt salt og kog spaghetti, indtil de er al dente, ca. 8-10 minutter. Dræn pastaen, men gem en kop pastavand.Finhak chilien, og smag på den for at justere styrken. Behold frøene for mere styrke.Skær cherry tomaterne i halve.Når løgene er brunet, tilsæt hvidvin på panden og lad det simre, indtil vinen er reduceret med halvdelen.Tilsæt smør og fløde, og rør godt rundt.Tilsæt den finthakkede chili, og smag til med salt og peber.Lad saucen simre i et par minutter, indtil den tykner let.Tilsæt den kogte spaghetti til panden med løg-cremeblandingen. Hvis saucen virker for tyk, kan du tilføje lidt af det gemte pastavand for at opnå den ønskede konsistens.Tilsæt de skårne cherry tomater og de grofthakkede urter (timian og basilikum), og vend det hele godt rundt, indtil alt er jævnt fordelt.Server pastaen på en tallerken, drys med friskrevet parmesanost, hvis ønsket.Pynt med et lille dryp olivenolie, ekstra salt og peber, og eventuelt mere frisk basilikum.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard