KALVE RYG OG TRØFFEL 30. apr. Skrevet af Benjamin Dalsgaard RØDT KØD OG TRØFFELhttps://youtu.be/skJnt_NRw3k PrintMed billedeUden billedeKalveryg med trøffelForfatter: Rene MammenIngredienserKalverygPakke Lurpak smør med saltHvid misoNeutralt olie (f.eks. rapsolie)RosenkålBoghvedekernerTørrede tomaterFrisk trøffelSalt og peberInstruktionerForberedelse af miso-smørPlacer en gryde på lav varme og smelt en pakke Lurpak smør med salt i gryden. Pas på ikke at skrue for højt op for varmen for at undgå at brænde smørret.Lad smørret brune let og mål derefter 200 gram af det brunede smør. Bland dette med en lige mængde hvid miso for at opnå en 50/50 blanding.Brug en stavblender til at blande smørret og miso sammen til en glat og ensartet konsistens.Tilberedning af kalverygVarm en pande op til meget høj varme og tilsæt neutralt olie.Brun kalveryggen på panden, så den får en flot stegeskorpe på alle sider. Kalveryggen skal være meget rød indeni, så vær omhyggelig med ikke at overstege den.Pensl den brunede kalveryg med miso-smør blandingen.Tilberedning af rosenkålBring en gryde med vand i kog.Tilsæt rosenkålsblade og rør godt rundt. Steg dem kort i gryden med lidt smørAnretningSkær kalveryggen i så tynde skiver som muligt.Anret skiverne på en tallerken og krydr med salt og peber.Tilføj de smør-vendte rosenkålsblade ovenpå kalveryggen.Drys med boghvedekerner og tørrede tomater.Riv frisk trøffel over retten lige inden servering.ServeringstipHusk, trøffel er dyrt, men det tilføjer en uovertruffen smagsdybde til retten God fornøjelse med madlavningen! Det lyder som en ret, der vil imponere enhver middagsgæstHar du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
KALVE RYG OG TRØFFEL 30. apr. Skrevet af Benjamin Dalsgaard RØDT KØD OG TRØFFELhttps://youtu.be/skJnt_NRw3k PrintMed billedeUden billedeKalveryg med trøffelForfatter: Rene MammenIngredienserKalverygPakke Lurpak smør med saltHvid misoNeutralt olie (f.eks. rapsolie)RosenkålBoghvedekernerTørrede tomaterFrisk trøffelSalt og peberInstruktionerForberedelse af miso-smørPlacer en gryde på lav varme og smelt en pakke Lurpak smør med salt i gryden. Pas på ikke at skrue for højt op for varmen for at undgå at brænde smørret.Lad smørret brune let og mål derefter 200 gram af det brunede smør. Bland dette med en lige mængde hvid miso for at opnå en 50/50 blanding.Brug en stavblender til at blande smørret og miso sammen til en glat og ensartet konsistens.Tilberedning af kalverygVarm en pande op til meget høj varme og tilsæt neutralt olie.Brun kalveryggen på panden, så den får en flot stegeskorpe på alle sider. Kalveryggen skal være meget rød indeni, så vær omhyggelig med ikke at overstege den.Pensl den brunede kalveryg med miso-smør blandingen.Tilberedning af rosenkålBring en gryde med vand i kog.Tilsæt rosenkålsblade og rør godt rundt. Steg dem kort i gryden med lidt smørAnretningSkær kalveryggen i så tynde skiver som muligt.Anret skiverne på en tallerken og krydr med salt og peber.Tilføj de smør-vendte rosenkålsblade ovenpå kalveryggen.Drys med boghvedekerner og tørrede tomater.Riv frisk trøffel over retten lige inden servering.ServeringstipHusk, trøffel er dyrt, men det tilføjer en uovertruffen smagsdybde til retten God fornøjelse med madlavningen! Det lyder som en ret, der vil imponere enhver middagsgæstHar du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard