And med Gulerødder 16. apr. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Andemadhttps://youtu.be/KzN3y4EqM-E PrintMed billedeUden billedeAndemadAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenIngredienser3-4 store gulerødderSalt og peber efter smagEn smule risvinseddike2-3 store skefulde hønsebouillon2 dl ponzu1 andebrystEt bundt purløgEt bundt korianderÆggeblommer (1 per servering)InstruktionerSkræl de store gulerødder og skær dem i skiver med et mandolinjern. Drys salt, peber og en smule risvinseddike over gulerødderne.Tilbered suppen ved at tilsætte hønsebouillon og ponzu i en gryde. Varm det op.Steg andebrystet på en varm pande i cirka 4 minutter på hver side. Sørg for ikke at overstige dette for at bevare den saftige røde and.Snit purløg og koriander fint.Tag en del æggeblomme fra æg og læg æggeblommerne i en skål (1 per servering).Skær andebrystet i tynde skiver.Tilbered skiver af and og gulerødder i en skål. Placer æggeblommen ovenpå gulerødderne, og drys med purløg og koriander. Hæld til sidst suppen over retten.Velbekomme!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
And med Gulerødder 16. apr. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Andemadhttps://youtu.be/KzN3y4EqM-E PrintMed billedeUden billedeAndemadAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenIngredienser3-4 store gulerødderSalt og peber efter smagEn smule risvinseddike2-3 store skefulde hønsebouillon2 dl ponzu1 andebrystEt bundt purløgEt bundt korianderÆggeblommer (1 per servering)InstruktionerSkræl de store gulerødder og skær dem i skiver med et mandolinjern. Drys salt, peber og en smule risvinseddike over gulerødderne.Tilbered suppen ved at tilsætte hønsebouillon og ponzu i en gryde. Varm det op.Steg andebrystet på en varm pande i cirka 4 minutter på hver side. Sørg for ikke at overstige dette for at bevare den saftige røde and.Snit purløg og koriander fint.Tag en del æggeblomme fra æg og læg æggeblommerne i en skål (1 per servering).Skær andebrystet i tynde skiver.Tilbered skiver af and og gulerødder i en skål. Placer æggeblommen ovenpå gulerødderne, og drys med purløg og koriander. Hæld til sidst suppen over retten.Velbekomme!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard