Varmet Æblemost 7. jan. Skrevet af Benjamin Dalsgaard https://youtu.be/Y4z4JK1Y-HwPrintMed billedeUden billedeVarmet ÆblemostAntal personer: 2Forfatter: Rene MammenIngredienser1 liter æblemost af god kvalitetSaften fra ½ citron1 bundt frisk timian1 knivspids chili (efter smag)1 spsk honningInstruktionerTag en gryde og hæld æblemosten op i den.Pres saften fra en halv citron og tilsæt den til gryden.Læg et bundt frisk timian ned i mosten.Tilsæt en knivspids chili og en spiseskefuld honning.Varm æblemosten op ved middel varme. Rør forsigtigt rundt i gryden.Lad drikken varme op, indtil den begynder at boble let. Den skal ikke koge voldsomt, blot blive godt varm.Når den har boblet i et par minutter, tag gryden af varmen og lad den hvile i 3 minutter.Si drikken over i en kande for at fjerne timianen og eventuelle rester.Hæld den varme balsam i en kop og nyd den.Velbekomme! 🌿🍎Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Varmet Æblemost 7. jan. Skrevet af Benjamin Dalsgaard https://youtu.be/Y4z4JK1Y-HwPrintMed billedeUden billedeVarmet ÆblemostAntal personer: 2Forfatter: Rene MammenIngredienser1 liter æblemost af god kvalitetSaften fra ½ citron1 bundt frisk timian1 knivspids chili (efter smag)1 spsk honningInstruktionerTag en gryde og hæld æblemosten op i den.Pres saften fra en halv citron og tilsæt den til gryden.Læg et bundt frisk timian ned i mosten.Tilsæt en knivspids chili og en spiseskefuld honning.Varm æblemosten op ved middel varme. Rør forsigtigt rundt i gryden.Lad drikken varme op, indtil den begynder at boble let. Den skal ikke koge voldsomt, blot blive godt varm.Når den har boblet i et par minutter, tag gryden af varmen og lad den hvile i 3 minutter.Si drikken over i en kande for at fjerne timianen og eventuelle rester.Hæld den varme balsam i en kop og nyd den.Velbekomme! 🌿🍎Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard