Hjemmelavet Kakaomælk 7. jan. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Hjemmelavet Cociohttps://youtu.be/Y4z4JK1Y-HwPrintMed billedeUden billedeKold hjemmelavet kakaoAntal personer: 2Forfatter: Rene MammenIngredienser1 liter sødmælk150 g mørk chokolade (af god kvalitet)1,5 spsk kakaopulver (af god kvalitet)1 spsk sukkerInstruktionerTag en gryde og hæld 1 liter sødmælk i.Tilsæt 150 gram mørk chokolade af god kvalitet.Tilsæt 1,5 spiseskefulde kakaopulver af god kvalitet og 1 spiseskefuld sukker.Varm blandingen op ved lav til middel varme – det må ikke koge.Rør let rundt, indtil chokoladen er smeltet, og sukkeret er opløst.Når kakaoen er færdig: Hæld den i en beholder eller kande.Sæt den på køl i køleskabet eller i fryseren for hurtigere afkøling.Sørg for, at kakaoen bliver iskold, før den serveres.Tag et flot glas, og kom isterninger i.Hæld den kolde kakao over isterningerne.Velbekomme!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Hjemmelavet Kakaomælk 7. jan. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Hjemmelavet Cociohttps://youtu.be/Y4z4JK1Y-HwPrintMed billedeUden billedeKold hjemmelavet kakaoAntal personer: 2Forfatter: Rene MammenIngredienser1 liter sødmælk150 g mørk chokolade (af god kvalitet)1,5 spsk kakaopulver (af god kvalitet)1 spsk sukkerInstruktionerTag en gryde og hæld 1 liter sødmælk i.Tilsæt 150 gram mørk chokolade af god kvalitet.Tilsæt 1,5 spiseskefulde kakaopulver af god kvalitet og 1 spiseskefuld sukker.Varm blandingen op ved lav til middel varme – det må ikke koge.Rør let rundt, indtil chokoladen er smeltet, og sukkeret er opløst.Når kakaoen er færdig: Hæld den i en beholder eller kande.Sæt den på køl i køleskabet eller i fryseren for hurtigere afkøling.Sørg for, at kakaoen bliver iskold, før den serveres.Tag et flot glas, og kom isterninger i.Hæld den kolde kakao over isterningerne.Velbekomme!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard