Vagtelæg med græskar og creme sauce

Vagtel Påskeæghttps://youtu.be/Yv0ZLbA4m4w?si=euxgakc9HbgnXGu631.03.2021
Vagtelæg med Bagt Græskar og Citroncreme

Vagtelæg med Bagt Græskar og Citroncreme

Antal personer: 4
Forfatter:
Denne opskrift på vagtelæg med bagt græskar og citroncreme kombinerer delikate smagsoplevelser i en unik og forførende ret. Med møre vagtelæg, bagt græskar og en forfriskende citroncreme, skabes et måltid, der imponerer med sin enkelhed og udsøgte smagskombinationer. Følg trinene for at skabe denne smagfulde ret, der smelter sammen i en harmonisk blanding af cremethed, sødme og friskhed – en sand fornøjelse for sanserne.

Ingredienser

Instruktioner

Har du lavet denne opskrift?
Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango
Forrige
Forrige

Æblecrumble med miso is

Næste
Næste

Lammeculotte med Salat, Yoghurt og Urter