Torsk med Agurkesalat 10. sep. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Vi smadre dem!https://www.youtube.com/watch?v=s1IxMCeNLPM&feature=youtu.bePrintMed billedeUden billedeStegt Torsk med Smadret AgurkesalatAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenIngredienser2 agurker1 chili (finthakket)2 fed hvidløg (finthakket)2 spsk ristede sesamolie2 spsk lys sojasovs (eller almindelig mørk sojasovs)Friskkværnet peber efter smag1 håndfuld frisk koriander (grofthakket)1 spsk sukker1 tsk tørret chili1 tsk sorte sesamfrøSaften af 1 lime400-500 g torskefilet (skåret i “bøffer”)Olie til stegning1-2 spsk smørSalt og peber efter smagInstruktionerSkær enderne af agurkerne og halver dem på langs. Skrab kernerne ud med en ske for at bevare sprødheden.Brug en kagerulle eller en olieflaske til at smadre agurkerne let, så de brækker op i uensartede stykker.Skær de smadrede agurker groft i stykker og kom dem i en stor skål eller fad.Tilsæt den finthakkede chili og hvidløg til skålen.Hæld ristede sesamolie og sojasovs over agurkerne, og krydr med peber.Hak koriander groft og tilsæt til salaten.Drys 1 spsk sukker over og rør godt rundt, så alt bliver blandet.Tilsæt tørret chili og sorte sesamfrø. Pres til sidst limesaft udover og rør igen.Skær torsken ud i “bøffer”.Varm en stegepande op med olie, indtil den er godt varm.Læg torskestykkerne på panden og steg dem, indtil de er let gyldne på siderne.Tilsæt en smule smør til panden og øs det smeltede smør op over torsken med en ske for at tilføre ekstra smag og saftighed. Krydr med salt og peber efter smag.Anret den stegte torsk på en tallerken sammen med den smadrede agurkesalat.Hæld lidt af juicen fra agurkesalaten over fisken for ekstra smag.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Torsk med Agurkesalat 10. sep. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Vi smadre dem!https://www.youtube.com/watch?v=s1IxMCeNLPM&feature=youtu.bePrintMed billedeUden billedeStegt Torsk med Smadret AgurkesalatAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenIngredienser2 agurker1 chili (finthakket)2 fed hvidløg (finthakket)2 spsk ristede sesamolie2 spsk lys sojasovs (eller almindelig mørk sojasovs)Friskkværnet peber efter smag1 håndfuld frisk koriander (grofthakket)1 spsk sukker1 tsk tørret chili1 tsk sorte sesamfrøSaften af 1 lime400-500 g torskefilet (skåret i “bøffer”)Olie til stegning1-2 spsk smørSalt og peber efter smagInstruktionerSkær enderne af agurkerne og halver dem på langs. Skrab kernerne ud med en ske for at bevare sprødheden.Brug en kagerulle eller en olieflaske til at smadre agurkerne let, så de brækker op i uensartede stykker.Skær de smadrede agurker groft i stykker og kom dem i en stor skål eller fad.Tilsæt den finthakkede chili og hvidløg til skålen.Hæld ristede sesamolie og sojasovs over agurkerne, og krydr med peber.Hak koriander groft og tilsæt til salaten.Drys 1 spsk sukker over og rør godt rundt, så alt bliver blandet.Tilsæt tørret chili og sorte sesamfrø. Pres til sidst limesaft udover og rør igen.Skær torsken ud i “bøffer”.Varm en stegepande op med olie, indtil den er godt varm.Læg torskestykkerne på panden og steg dem, indtil de er let gyldne på siderne.Tilsæt en smule smør til panden og øs det smeltede smør op over torsken med en ske for at tilføre ekstra smag og saftighed. Krydr med salt og peber efter smag.Anret den stegte torsk på en tallerken sammen med den smadrede agurkesalat.Hæld lidt af juicen fra agurkesalaten over fisken for ekstra smag.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard