Rørt tartar

Rørt Tartar med ribs & porrehttps://youtu.be/qoacbjc_uk8?si=MshNkw-04oJxfCC424.08.2021
Kalveinderlår Tartar med Løvstikke, Ribs og Friteret Boghvede

Kalveinderlår Tartar med Løvstikke, Ribs og Friteret Boghvede

Antal personer: 4
Forfatter:
En fusion af delikat kalveinderlår kombineret med friske smagsnuancer fra løvstikke og ribs, samt den sprøde tekstur fra friteret boghvede. En præsentation, der vil imponere smagsløgene. Velbekomme!

Ingredienser

Instruktioner

Forberedelse af Tartar
Tilberedning af Emulsion
Sammensætning af Tartar
Servering
Afsluttende trin
Har du lavet denne opskrift?
Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango
Forrige
Forrige

Pannacotta med solbær

Næste
Næste

Koldskål