Rabarber-crumble 12. dec. Skrevet af Rene Mammen Rabarber-crumble! | KøkkenFandangohttps://youtu.be/RVPEHsRlwCo PrintMed billedeUden billedeRabarber CrumbleAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenDenne rabarber crumble er dejlig som dessert eller som en sød snack!Ingredienser10 rabarberstilke200g smør200g sukker200g hvedemel50g havregryn3 tsk stødt kardemomme1 spsk cremefraiche 38% pr. portionInstruktionerForvarm ovnen til 180 grader Celsius. Skær bunden og bladene af rabarberne, og skær dem derefter i mindre stykker. Fordel rabarberstykkerne i en bradepande.I en skål blandes sukker, hvedemel, havregryn, smør (i små tern), og stødt kardemomme. Ælt det sammen med fingrene, indtil det danner en krumble.Fordel crumblen jævnt over rabarberne i bradepanden.Bag blandingen i ovnen i cirka 20 minutter, eller indtil crumblen er gylden og rabarberne er bløde.Server crumblen portionsvis, eventuelt varm eller ved stuetemperatur, med en skefuld cremefraiche på toppen til hver portion.Tip: Hvis du foretrækker en alternativ smag, kan du erstatte kardemommen og havregrynene med 80g kokosmel for en anden smagsoplevelse.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Rene Mammen https://renemammen.dk
Rabarber-crumble 12. dec. Skrevet af Rene Mammen Rabarber-crumble! | KøkkenFandangohttps://youtu.be/RVPEHsRlwCo PrintMed billedeUden billedeRabarber CrumbleAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenDenne rabarber crumble er dejlig som dessert eller som en sød snack!Ingredienser10 rabarberstilke200g smør200g sukker200g hvedemel50g havregryn3 tsk stødt kardemomme1 spsk cremefraiche 38% pr. portionInstruktionerForvarm ovnen til 180 grader Celsius. Skær bunden og bladene af rabarberne, og skær dem derefter i mindre stykker. Fordel rabarberstykkerne i en bradepande.I en skål blandes sukker, hvedemel, havregryn, smør (i små tern), og stødt kardemomme. Ælt det sammen med fingrene, indtil det danner en krumble.Fordel crumblen jævnt over rabarberne i bradepanden.Bag blandingen i ovnen i cirka 20 minutter, eller indtil crumblen er gylden og rabarberne er bløde.Server crumblen portionsvis, eventuelt varm eller ved stuetemperatur, med en skefuld cremefraiche på toppen til hver portion.Tip: Hvis du foretrækker en alternativ smag, kan du erstatte kardemommen og havregrynene med 80g kokosmel for en anden smagsoplevelse.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Rene Mammen https://renemammen.dk