Pulled Pork på den nemme måde 31. dec. Skrevet af Rene Mammen Pulled Pork den nemme måde :-)https://youtu.be/OQi4aZufWr8 PrintMed billedeUden billedePulled Pork Wraps med GrøntsagerAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenDisse pulled pork wraps er saftige, smagfulde og klar til at nydes!Ingredienser1 stk. svinenakke1 rødløg1 agurk10 stk soltørrede tomater2 kålblade1 håndfuld mynteChilisauce efter smag1 spsk. Dashi (fiskebouillon)2 spsk. cremefraicheInstruktionerForvarm ovnen til 200 grader eller brug høj varme på komfuret.Brun svinenakken godt på alle sider i en ovnsfast gryde eller pande, og sænk derefter temperaturen til 180 grader.Hak løg, skær agurken i skiver, og hak de soltørrede tomater fint. Bland disse grøntsager sammen med revne kålblade og hakket mynte i en skål.Skær det tilberedte kød i tynde skiver og tilsæt chilisauce og dashi. Bland det grundigt.Anret kødet og grøntsagsblandingen på kålbladene som wraps.Top med en skefuld cremefraiche og drys med lidt ekstra mynte, hvis det ønskes.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Rene Mammen https://renemammen.dk
Pulled Pork på den nemme måde 31. dec. Skrevet af Rene Mammen Pulled Pork den nemme måde :-)https://youtu.be/OQi4aZufWr8 PrintMed billedeUden billedePulled Pork Wraps med GrøntsagerAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenDisse pulled pork wraps er saftige, smagfulde og klar til at nydes!Ingredienser1 stk. svinenakke1 rødløg1 agurk10 stk soltørrede tomater2 kålblade1 håndfuld mynteChilisauce efter smag1 spsk. Dashi (fiskebouillon)2 spsk. cremefraicheInstruktionerForvarm ovnen til 200 grader eller brug høj varme på komfuret.Brun svinenakken godt på alle sider i en ovnsfast gryde eller pande, og sænk derefter temperaturen til 180 grader.Hak løg, skær agurken i skiver, og hak de soltørrede tomater fint. Bland disse grøntsager sammen med revne kålblade og hakket mynte i en skål.Skær det tilberedte kød i tynde skiver og tilsæt chilisauce og dashi. Bland det grundigt.Anret kødet og grøntsagsblandingen på kålbladene som wraps.Top med en skefuld cremefraiche og drys med lidt ekstra mynte, hvis det ønskes.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Rene Mammen https://renemammen.dk