Paneret Svin 12. feb. Skrevet af Benjamin Dalsgaard PANER DET SVIN!https://youtu.be/fK9Dx6Rbkhw PrintMed billedeUden billedePaneret svinAntal personer: 2Forfatter: Rene MammenIngredienser1 blomkålshoved2 stk Nakkekoteletter eller nakkefiletÆblemost1 fed Hvidløg15 stilke Frisk timian3dl - FlødeMel til paneringstationÆg til paneringstationRasp til paneringstation1/2 løg1 bundt Persille med stilkeRevet ost (valgfrit)SaltPeberkornInstruktionerÆble-TimiansauceI en gryde, kombiner 4 dl æblemost med cirka 15 stilke frisk timian, 1 fed hvidløg og 5 peberkorn.Lad det koge op, og reducer derefter varmen og lad det simre, indtil det er reduceret til cirka halvdelen.Tilsæt 3 dl fløde og lad det koge op igen. Pas på, da fløden nemt kan koge over.Lad saucen koge ned, indtil den bliver tyk og cremet.Smag til med salt og juster eventuelt med mere æblemost for en mere syrlig smag.Når saucen er kogt ned og har den ønskede konsistens, sigt den for at fjerne urter og korn.Næsten BlomkålsrisSnit blomkålshovedet i mindre stykker og blend det, indtil det ligner ris eller smulder.Paneret SvinForbered en paneringsstation med mel, piskede æg og rasp.Bank kødet fladt og paner det ved først at dyppe det i mel, derefter æg og til sidst rasp, så det er godt dækket.Frituresteg det panerede svin i varm olie, indtil det er gyldent og gennemstegt.SammensætningTilføj de snittede blomkålsris til den tidligere tilberedte æble-timiansauce og lad det simre i 3-4 minutter, indtil blomkålen er blød og sauce er absorberet.Tilsæt snittet persillestilke, løg og revet ost for ekstra smag.Server det panerede svin på en seng af blomkålsris med æble-timiansaucen hældt over.Velbekomme!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Paneret Svin 12. feb. Skrevet af Benjamin Dalsgaard PANER DET SVIN!https://youtu.be/fK9Dx6Rbkhw PrintMed billedeUden billedePaneret svinAntal personer: 2Forfatter: Rene MammenIngredienser1 blomkålshoved2 stk Nakkekoteletter eller nakkefiletÆblemost1 fed Hvidløg15 stilke Frisk timian3dl - FlødeMel til paneringstationÆg til paneringstationRasp til paneringstation1/2 løg1 bundt Persille med stilkeRevet ost (valgfrit)SaltPeberkornInstruktionerÆble-TimiansauceI en gryde, kombiner 4 dl æblemost med cirka 15 stilke frisk timian, 1 fed hvidløg og 5 peberkorn.Lad det koge op, og reducer derefter varmen og lad det simre, indtil det er reduceret til cirka halvdelen.Tilsæt 3 dl fløde og lad det koge op igen. Pas på, da fløden nemt kan koge over.Lad saucen koge ned, indtil den bliver tyk og cremet.Smag til med salt og juster eventuelt med mere æblemost for en mere syrlig smag.Når saucen er kogt ned og har den ønskede konsistens, sigt den for at fjerne urter og korn.Næsten BlomkålsrisSnit blomkålshovedet i mindre stykker og blend det, indtil det ligner ris eller smulder.Paneret SvinForbered en paneringsstation med mel, piskede æg og rasp.Bank kødet fladt og paner det ved først at dyppe det i mel, derefter æg og til sidst rasp, så det er godt dækket.Frituresteg det panerede svin i varm olie, indtil det er gyldent og gennemstegt.SammensætningTilføj de snittede blomkålsris til den tidligere tilberedte æble-timiansauce og lad det simre i 3-4 minutter, indtil blomkålen er blød og sauce er absorberet.Tilsæt snittet persillestilke, løg og revet ost for ekstra smag.Server det panerede svin på en seng af blomkålsris med æble-timiansaucen hældt over.Velbekomme!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard