CITRUS URTEMAYO BURGER 5. feb. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Laver Min NYE McDonalds Burgerhttps://youtu.be/774PzqqH9n4 PrintMed billedeUden billedeCITRUS URTEMAYO BURGERAntal personer: 2Forfatter: Rene MammenIngredienserKylling (vi bruger overlår)BriochebolleHvid MisoSaltPeberMelTørret tomatTørret fennikeltoppeRaspÆg (til panering)Citronsaft (fra de skårne citroner)Neutralt olie (til emulsion)Urter (løvstikke, oregano, dild)Agurk (til relish)Syltede drueagurker (til relish)Chili (til relish)EddikeTomater (til burgeren)Salatblade (hjertesalat eller valgfrit)InstruktionerPaneret KyllingSkær kyllingen i filletter og bank dem flade. Drys med salt.Lav en melblanding med mel, tørret tomat, tørret fennikeltoppe, og sort peber. Vend kyllingen i blandingen.Pisk æggene sammen i en skål og hav en skål med rasp klar. Paner kyllingen ved at dyppe den i æggemassen og derefter i raspblandingen. Gentag processen for alle stykker.Friter de panerede kyllingestykker i et friturebad.UrtemayoLav en emulsion ved at piske æggeblommer med salt, tilsæt citronsaft, og gradvist tilsæt neutrale olie mens du pisker.Finhak urterne (løvstikke, oregano, dild) og rør dem i emulsionen.RelishHak agurk, syltede drueagurker, og chili. Bland dem i en skål og tilsæt salt, eddike og lidt olieSamling af burgerOpvarm briochebollerne i ovnen eller på panden med smør.Skær bollerne op, smør dem med urtemayo.Tilføj salatblade og tomat på underbollen, og relish på overbollen.Læg den panerede kylling i midten og luk burgeren sammen.Velbekomme! Det lyder virkelig lækkert, og jeg håber det bliver en hit!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
CITRUS URTEMAYO BURGER 5. feb. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Laver Min NYE McDonalds Burgerhttps://youtu.be/774PzqqH9n4 PrintMed billedeUden billedeCITRUS URTEMAYO BURGERAntal personer: 2Forfatter: Rene MammenIngredienserKylling (vi bruger overlår)BriochebolleHvid MisoSaltPeberMelTørret tomatTørret fennikeltoppeRaspÆg (til panering)Citronsaft (fra de skårne citroner)Neutralt olie (til emulsion)Urter (løvstikke, oregano, dild)Agurk (til relish)Syltede drueagurker (til relish)Chili (til relish)EddikeTomater (til burgeren)Salatblade (hjertesalat eller valgfrit)InstruktionerPaneret KyllingSkær kyllingen i filletter og bank dem flade. Drys med salt.Lav en melblanding med mel, tørret tomat, tørret fennikeltoppe, og sort peber. Vend kyllingen i blandingen.Pisk æggene sammen i en skål og hav en skål med rasp klar. Paner kyllingen ved at dyppe den i æggemassen og derefter i raspblandingen. Gentag processen for alle stykker.Friter de panerede kyllingestykker i et friturebad.UrtemayoLav en emulsion ved at piske æggeblommer med salt, tilsæt citronsaft, og gradvist tilsæt neutrale olie mens du pisker.Finhak urterne (løvstikke, oregano, dild) og rør dem i emulsionen.RelishHak agurk, syltede drueagurker, og chili. Bland dem i en skål og tilsæt salt, eddike og lidt olieSamling af burgerOpvarm briochebollerne i ovnen eller på panden med smør.Skær bollerne op, smør dem med urtemayo.Tilføj salatblade og tomat på underbollen, og relish på overbollen.Læg den panerede kylling i midten og luk burgeren sammen.Velbekomme! Det lyder virkelig lækkert, og jeg håber det bliver en hit!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard