BØF, PEBER OG POMFRITTER 19. feb. Skrevet af Benjamin Dalsgaard BØF, PEBER OG POMFRITTER. JATAK!https://youtu.be/ydl2KAy6oR8 PrintMed billedeUden billedeKalvekam med PebersovsAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenIngredienserKalvekamKartofler til kartoffelbåde (eller pomfritter)1 rødløg2-3 gulerødderCitronskal fra 1 citronMadagascar peberSaltPeberFrisk timianSmør til badning på stegepanden.Hvidvin500 ml flødeInstruktionerKartoffelbådeSkær kartoflerne i både og skyl dem i koldt vand.Kog kartoflerne i en gryde med kogende vand, indtil de er møre.Når kartoflerne er kogt, drænes de og nedkøles i isvand.Opvarm olie i en gryde til friture, og frituresteg kartoffelbådene, indtil de er gyldne og sprøde.PebersovsSnit rødløget og skræl gulerødderne. Skær begge i skiver, husk at holde dem ikke for tykke.Skær lidt citronskal fra citronen for at tilføje en syrlig aroma til sovsen.KalvekamForbered kalvekammen ved at skære overskydende fedt væk fra toppen for at forhindre, at det trækker kødet op under tilberedningen.Knus Madagascar peber og gnid det godt ind i kødet sammen med salt og peber.Steg kalvekammen på en pande på begge sider, indtil den får en flot, karamelliseret stegeskorpe.Tilføj citronskal, frisk timian og smør til panden.Sautér gulerødder og rødløg i panden, indtil de er let gyldne. Tilsæt derefter lidt hvidvin til panden.Lad hvidvinen koge godt op for at brænde alkohollen ud. Tilsæt derefter 500 ml fløde til panden og lad det koge op, indtil det tykner.Knus mere Madagascar peber og tilsæt det sammen med sort peber til sovsen for at give det en kraftig pebersmag.SammensætningAnret kalvekammen på en tallerken, den skal være rosa i midten.Drys salt over de færdigstegte kartoffelbåde.Anret kartoflerne sammen med kødet.Hæld den lækre pebersovs over kødet og kartoflerne.Server straks og nyd din peberkrydrede kalvekam med kartoffelbåde. Velbekomme!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
BØF, PEBER OG POMFRITTER 19. feb. Skrevet af Benjamin Dalsgaard BØF, PEBER OG POMFRITTER. JATAK!https://youtu.be/ydl2KAy6oR8 PrintMed billedeUden billedeKalvekam med PebersovsAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenIngredienserKalvekamKartofler til kartoffelbåde (eller pomfritter)1 rødløg2-3 gulerødderCitronskal fra 1 citronMadagascar peberSaltPeberFrisk timianSmør til badning på stegepanden.Hvidvin500 ml flødeInstruktionerKartoffelbådeSkær kartoflerne i både og skyl dem i koldt vand.Kog kartoflerne i en gryde med kogende vand, indtil de er møre.Når kartoflerne er kogt, drænes de og nedkøles i isvand.Opvarm olie i en gryde til friture, og frituresteg kartoffelbådene, indtil de er gyldne og sprøde.PebersovsSnit rødløget og skræl gulerødderne. Skær begge i skiver, husk at holde dem ikke for tykke.Skær lidt citronskal fra citronen for at tilføje en syrlig aroma til sovsen.KalvekamForbered kalvekammen ved at skære overskydende fedt væk fra toppen for at forhindre, at det trækker kødet op under tilberedningen.Knus Madagascar peber og gnid det godt ind i kødet sammen med salt og peber.Steg kalvekammen på en pande på begge sider, indtil den får en flot, karamelliseret stegeskorpe.Tilføj citronskal, frisk timian og smør til panden.Sautér gulerødder og rødløg i panden, indtil de er let gyldne. Tilsæt derefter lidt hvidvin til panden.Lad hvidvinen koge godt op for at brænde alkohollen ud. Tilsæt derefter 500 ml fløde til panden og lad det koge op, indtil det tykner.Knus mere Madagascar peber og tilsæt det sammen med sort peber til sovsen for at give det en kraftig pebersmag.SammensætningAnret kalvekammen på en tallerken, den skal være rosa i midten.Drys salt over de færdigstegte kartoffelbåde.Anret kartoflerne sammen med kødet.Hæld den lækre pebersovs over kødet og kartoflerne.Server straks og nyd din peberkrydrede kalvekam med kartoffelbåde. Velbekomme!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard