Cremet Selleri Pasta 26. feb. Skrevet af Benjamin Dalsgaard "SPAGHETTI" CARBONARA om man vil?https://youtu.be/bRtYUZ9KiH0 PrintMed billedeUden billedeCremet Selleri Pasta med Kvæde og KyllingefondAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenIngredienser1 stor knoldselleri1 dl kvæde juice1 dl kyllingefondSmørRevet ost efter smag1 stor spiseskefuld creme fraiche 38%1 grøn chili1 lille bundt persille1 æggeblommeSalt og peber efter smagInstruktionerStart med at skære skrællen af sellerien og skær den derefter i lange, fine skiver ved hjælp af en mandolin eller et mandolinjern, så det ligner lasagneplader i størrelsen.Hæld kvædejuice og kyllingefond i en stegepande og kog det sammen, indtil det er reduceret til det halve. Hæld det derefter over i en bøtte eller skål.Steg selleriskiverne på panden med en klat smør. Tilsæt lidt af væskeblandingen på panden og tilsæt salt efter smag. Lad det simre på panden, mens du rører rundt.Når sellerien har simret lidt, tilsættes revet ost efter smag, og panden vendes forsigtigt, så osten smelter sammen med selleripastaen. Tilsæt creme fraiche og bland godt.Hak den grønne chili fint og groft hakket persille, og tilsæt det til panden med den færdige cremede selleripasta. Anret blandingen i en skål og tilføj en æggeblomme over pastaen.Krydr med salt og peber efter smag.Server straks og nyd den cremede selleripasta med en unik kombination af kvæde og kyllingefond.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Cremet Selleri Pasta 26. feb. Skrevet af Benjamin Dalsgaard "SPAGHETTI" CARBONARA om man vil?https://youtu.be/bRtYUZ9KiH0 PrintMed billedeUden billedeCremet Selleri Pasta med Kvæde og KyllingefondAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenIngredienser1 stor knoldselleri1 dl kvæde juice1 dl kyllingefondSmørRevet ost efter smag1 stor spiseskefuld creme fraiche 38%1 grøn chili1 lille bundt persille1 æggeblommeSalt og peber efter smagInstruktionerStart med at skære skrællen af sellerien og skær den derefter i lange, fine skiver ved hjælp af en mandolin eller et mandolinjern, så det ligner lasagneplader i størrelsen.Hæld kvædejuice og kyllingefond i en stegepande og kog det sammen, indtil det er reduceret til det halve. Hæld det derefter over i en bøtte eller skål.Steg selleriskiverne på panden med en klat smør. Tilsæt lidt af væskeblandingen på panden og tilsæt salt efter smag. Lad det simre på panden, mens du rører rundt.Når sellerien har simret lidt, tilsættes revet ost efter smag, og panden vendes forsigtigt, så osten smelter sammen med selleripastaen. Tilsæt creme fraiche og bland godt.Hak den grønne chili fint og groft hakket persille, og tilsæt det til panden med den færdige cremede selleripasta. Anret blandingen i en skål og tilføj en æggeblomme over pastaen.Krydr med salt og peber efter smag.Server straks og nyd den cremede selleripasta med en unik kombination af kvæde og kyllingefond.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard