NYTÅRSDESSERT: Chokolade Mousse med Frugtige Overraskelser 6. jan. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Mit bud på Nytårsdessert: Der skal Barr SMÆK på chokoladen!https://youtu.be/dcWVzwmEe1Y PrintMed billedeUden billedeNYTÅRSDESSERT: Chokolade Mousse med Frugtige OverraskelserAntal personer: 8Forfatter: Rene MammenEn himmelsk dessert, der pirrer smagsløgene og forkæler sanserne!Ingredienser400g chokoladeknapper eller chokolade efter eget valg8 æggeblommer6 dl fløde6 æggehviderSukkerTørrede jordbærBærsaftTørrede kornblomsterInstruktionerSmelt chokoladen i et vandbad. Sørg for at holde skålen med chokoladen over den kogende gryde, så dampen smelter chokoladen.Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggeblommer og sukker, indtil massen er luftig og sukkeret er opløst.Pisk æggehviderne luftige i en ren skål.Pisk fløden let, den skal ikke være helt stiv.Bland æggeblommerne forsigtigt i chokoladen. Tilsæt æggehviderne og fold dem forsigtigt sammen med chokolademassen.Tilsæt herefter fløden og bland det forsigtigt sammen. Massen skal forblive luftig.Fordel blandingen i skåle og sæt dem på køl for at sætte sig.Inden servering, top med tørrede jordbær, lidt bærsaft og tørrede kornblomster for en ekstra smagfuld og visuel oplevelse. Server og nyd!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
NYTÅRSDESSERT: Chokolade Mousse med Frugtige Overraskelser 6. jan. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Mit bud på Nytårsdessert: Der skal Barr SMÆK på chokoladen!https://youtu.be/dcWVzwmEe1Y PrintMed billedeUden billedeNYTÅRSDESSERT: Chokolade Mousse med Frugtige OverraskelserAntal personer: 8Forfatter: Rene MammenEn himmelsk dessert, der pirrer smagsløgene og forkæler sanserne!Ingredienser400g chokoladeknapper eller chokolade efter eget valg8 æggeblommer6 dl fløde6 æggehviderSukkerTørrede jordbærBærsaftTørrede kornblomsterInstruktionerSmelt chokoladen i et vandbad. Sørg for at holde skålen med chokoladen over den kogende gryde, så dampen smelter chokoladen.Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggeblommer og sukker, indtil massen er luftig og sukkeret er opløst.Pisk æggehviderne luftige i en ren skål.Pisk fløden let, den skal ikke være helt stiv.Bland æggeblommerne forsigtigt i chokoladen. Tilsæt æggehviderne og fold dem forsigtigt sammen med chokolademassen.Tilsæt herefter fløden og bland det forsigtigt sammen. Massen skal forblive luftig.Fordel blandingen i skåle og sæt dem på køl for at sætte sig.Inden servering, top med tørrede jordbær, lidt bærsaft og tørrede kornblomster for en ekstra smagfuld og visuel oplevelse. Server og nyd!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard