Nudelsuppe 26. mar. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Asiatisk Nudelsuppe! "Det billigere end en china box" KUN (20min)https://youtu.be/y1Tj-sJeIjI PrintMed billedeUden billedeNudelsuppeForfatter: Rene MammenIngredienserIngredienser:Nudler½ liter grøntsagsbouillon1-2 chilier1 stort løg1-2 dl ingefær juice1 fed hvidløg2 dl ponzu eller soyaBroccoliForårsløgKålskudHakket oksekødSalt og peber efter smagSukkerTørret ingefærspulverSesamolieFrisk koriander til toppingInstruktionerStart med at lægge nudlerne i blød i koldt vand.I en støbejernsgryde eller en anden gryde, opvarm grøntsagsbouillonen. Snit chilier og det store løg og tilsæt dem i gryden sammen med ingefær juice. Bring det hele i kog.Tilsæt også det snittede hvidløg. Efter det har kogt lidt, tilsæt cirka 2 dl ponzu eller soya, og lad det koge videre. Tilsæt broccoli og kålskud og lad det simre.Imens gryden simrer, snit broccoli, forårsløg og kålskud, og placer dem i skåle klar til brug både til suppen og til topping.Sautér det hakkede oksekød på en pande ved høj varme, indtil det er brunet. Tilsæt salt, peber, sukker og tørret ingefærspulver efter smag. Når kødet er færdigt og har kølet lidt af, tilsæt en smule sesamolie.Kog nudlerne efter anvisningerne på pakken.Når alt er klar, tilsæt sesamolie over kødet og bland det godt. Nu er du klar til at samle suppen.Start med at lægge nudler i en skål, dernæst tilføjes oksekød og suppen. Top det hele af med forårsløg og frisk koriander.Velbekommen!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Nudelsuppe 26. mar. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Asiatisk Nudelsuppe! "Det billigere end en china box" KUN (20min)https://youtu.be/y1Tj-sJeIjI PrintMed billedeUden billedeNudelsuppeForfatter: Rene MammenIngredienserIngredienser:Nudler½ liter grøntsagsbouillon1-2 chilier1 stort løg1-2 dl ingefær juice1 fed hvidløg2 dl ponzu eller soyaBroccoliForårsløgKålskudHakket oksekødSalt og peber efter smagSukkerTørret ingefærspulverSesamolieFrisk koriander til toppingInstruktionerStart med at lægge nudlerne i blød i koldt vand.I en støbejernsgryde eller en anden gryde, opvarm grøntsagsbouillonen. Snit chilier og det store løg og tilsæt dem i gryden sammen med ingefær juice. Bring det hele i kog.Tilsæt også det snittede hvidløg. Efter det har kogt lidt, tilsæt cirka 2 dl ponzu eller soya, og lad det koge videre. Tilsæt broccoli og kålskud og lad det simre.Imens gryden simrer, snit broccoli, forårsløg og kålskud, og placer dem i skåle klar til brug både til suppen og til topping.Sautér det hakkede oksekød på en pande ved høj varme, indtil det er brunet. Tilsæt salt, peber, sukker og tørret ingefærspulver efter smag. Når kødet er færdigt og har kølet lidt af, tilsæt en smule sesamolie.Kog nudlerne efter anvisningerne på pakken.Når alt er klar, tilsæt sesamolie over kødet og bland det godt. Nu er du klar til at samle suppen.Start med at lægge nudler i en skål, dernæst tilføjes oksekød og suppen. Top det hele af med forårsløg og frisk koriander.Velbekommen!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard