Lakse Chowder (15min) 2. apr. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Lakse Chowder "Perfekt til både forret eller hovedret" KUN (15min)https://youtu.be/GDaVdmS-u0I PrintMed billedeUden billedeLakse ChowderAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenIngredienser1 løg½ hvidløgshovedOlivenolieKartofler1 stort glas hvidvin2 dl muslingebouillonFløde2-3 stængler selleri4-5 cherrytomaterSkiver brød300 g laksSalt og peber efter smagRamsløgBabyspinatFrisk basilikumInstruktionerStart med at snitte løg og hvidløg. Steg dem i olie på panden ved lav temperatur, så de ikke tager farve. Tilføj kartofler skåret i tern og lad dem stege sammen med løgene.Hæld et stort glas hvidvin i panden og lad det simre, indtil det er reduceret.Tilsæt muslingebouillon og lad det koge op. Juster mængden af fløde efter ønsket konsistens.Snit selleri og halver cherrytomaterne.Skær brødskiver og pensl dem med olie. Rist dem i ovnen i 3-4 minutter ved 180 grader, indtil de er sprøde.Skær laksen i tern og tilføj dem sammen med selleri og cherrytomater i panden. Krydr med salt og peber efter smag. Pas på, at laksen ikke bliver for gennemstegt.Tilføj ramsløg, babyspinat og groft hakket basilikum til chowderen, og rør det forsigtigt rundt.Tag brødene ud af ovnen.Anret chowderen i en skål og server med de sprøde brødskiver.Velbekommen!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Lakse Chowder (15min) 2. apr. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Lakse Chowder "Perfekt til både forret eller hovedret" KUN (15min)https://youtu.be/GDaVdmS-u0I PrintMed billedeUden billedeLakse ChowderAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenIngredienser1 løg½ hvidløgshovedOlivenolieKartofler1 stort glas hvidvin2 dl muslingebouillonFløde2-3 stængler selleri4-5 cherrytomaterSkiver brød300 g laksSalt og peber efter smagRamsløgBabyspinatFrisk basilikumInstruktionerStart med at snitte løg og hvidløg. Steg dem i olie på panden ved lav temperatur, så de ikke tager farve. Tilføj kartofler skåret i tern og lad dem stege sammen med løgene.Hæld et stort glas hvidvin i panden og lad det simre, indtil det er reduceret.Tilsæt muslingebouillon og lad det koge op. Juster mængden af fløde efter ønsket konsistens.Snit selleri og halver cherrytomaterne.Skær brødskiver og pensl dem med olie. Rist dem i ovnen i 3-4 minutter ved 180 grader, indtil de er sprøde.Skær laksen i tern og tilføj dem sammen med selleri og cherrytomater i panden. Krydr med salt og peber efter smag. Pas på, at laksen ikke bliver for gennemstegt.Tilføj ramsløg, babyspinat og groft hakket basilikum til chowderen, og rør det forsigtigt rundt.Tag brødene ud af ovnen.Anret chowderen i en skål og server med de sprøde brødskiver.Velbekommen!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard