Lækker Postyr Burger 5. apr. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Min Bedste Burgerhttps://youtu.be/nrn0A02o6roPrintMed billedeUden billedeLækker Postyr BurgerForfatter: Rene MammenIngredienserTil Bøffen125 g hakket oksekød (pr. bøf)Til burgeren1 potato bun (f.eks. fra Hjalmar & B)1-2 blade romainesalat1 skive tomat1 skive cheddarost (smeltes på bøffen)1-2 spsk hjemmelavet relish (se nedenfor)Peber-mayo (se nedenfor)Til relishenFinthakkede drueagurkerSnittet syltet jalapeñosSalt og peberTil peber-mayo1 æggeblommeNeutral olieSalt og peberDijonsennepEvt. chili og sort peberInstruktionerForm bøffen: Form hakket oksekød til bøffer á 125 g. Krydr evt. med lidt salt og peber.Lav relish: Hak drueagurker og jalapeños fint. Bland med salt og peber. Relishen må gerne være lidt spicy og syrlig.Lav peber-mayo: Pisk en æggeblomme med lidt dijonsennep og dryp olie i, mens du pisker. Smag til med peber (fx sort peber og chili).Grill bøfferne: Tænd grill eller brug en varm stegepande. Giv bøfferne en god stegeskorpe. Læg ost på til sidst, så den smelter.Varm bollerne: Varm burgerbollerne i ovnen ved ca. 130 °C. Brug evt. dampfunktion eller stil en skål med vand nederst i ovnen for blødhed.Byg burgeren:Smør bunden af bollen med peber-mayoLæg salat og bøf med smeltet ost påTilføj tomatskive og relishTop med bollelågServering: Server straks – saftig, blød og fuld af smag!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Lækker Postyr Burger 5. apr. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Min Bedste Burgerhttps://youtu.be/nrn0A02o6roPrintMed billedeUden billedeLækker Postyr BurgerForfatter: Rene MammenIngredienserTil Bøffen125 g hakket oksekød (pr. bøf)Til burgeren1 potato bun (f.eks. fra Hjalmar & B)1-2 blade romainesalat1 skive tomat1 skive cheddarost (smeltes på bøffen)1-2 spsk hjemmelavet relish (se nedenfor)Peber-mayo (se nedenfor)Til relishenFinthakkede drueagurkerSnittet syltet jalapeñosSalt og peberTil peber-mayo1 æggeblommeNeutral olieSalt og peberDijonsennepEvt. chili og sort peberInstruktionerForm bøffen: Form hakket oksekød til bøffer á 125 g. Krydr evt. med lidt salt og peber.Lav relish: Hak drueagurker og jalapeños fint. Bland med salt og peber. Relishen må gerne være lidt spicy og syrlig.Lav peber-mayo: Pisk en æggeblomme med lidt dijonsennep og dryp olie i, mens du pisker. Smag til med peber (fx sort peber og chili).Grill bøfferne: Tænd grill eller brug en varm stegepande. Giv bøfferne en god stegeskorpe. Læg ost på til sidst, så den smelter.Varm bollerne: Varm burgerbollerne i ovnen ved ca. 130 °C. Brug evt. dampfunktion eller stil en skål med vand nederst i ovnen for blødhed.Byg burgeren:Smør bunden af bollen med peber-mayoLæg salat og bøf med smeltet ost påTilføj tomatskive og relishTop med bollelågServering: Server straks – saftig, blød og fuld af smag!Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard