Bagte Kartofler med Kongekrabbe og dobbelt ost 5. apr. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Hvad har jeg lavet?https://youtu.be/8EbDZcmLD7oPrintMed billedeUden billedeBagte kartofler med kongekrabbe og dobbelt ostForfatter: Rene MammenIngredienserTil basis2 store bagekartoflerFyld og toppingKongekrabbe (alternativ: rejer, krabbe, skinke, laks eller anden rest)1 lille løg1 æbleFrisk salvie (ca. 1 spsk finthakket)Creme fraiche (med høj fedtprocent)Chiliflager (efter smag)OstVesterhavsost (revet)Parmesan (revet)InstruktionerBag kartoflerne: Læg bagekartoflerne direkte på ovnristen og bag dem i ca. 1 time ved 180 °C, til de er helt møre.Lav fyldet: Hak løg og æble i små tern. Brug cirka samme mængde af hver.Hak frisk salvie fint og bland med løg og æble.Klargør kongekrabben: Pluk kødet fra kongekrabben og bland det i fyldet. (Eller brug andet protein som nævnt ovenfor.)Forbered kartoflerne: Når kartoflerne er færdigbagte, lav et kryds i toppen og tryk dem let åbne.Mos dem lidt i midten og tilsæt en god klat creme fraiche.Fyld og top: Fyld kartoflerne med krabbeblandingen og drys med chiliflager.Riv Vesterhavsost og parmesan over toppen.Servering: Spis straks – ideelt som comfort food til tømmermænd eller bare en hyggelig aften.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Bagte Kartofler med Kongekrabbe og dobbelt ost 5. apr. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Hvad har jeg lavet?https://youtu.be/8EbDZcmLD7oPrintMed billedeUden billedeBagte kartofler med kongekrabbe og dobbelt ostForfatter: Rene MammenIngredienserTil basis2 store bagekartoflerFyld og toppingKongekrabbe (alternativ: rejer, krabbe, skinke, laks eller anden rest)1 lille løg1 æbleFrisk salvie (ca. 1 spsk finthakket)Creme fraiche (med høj fedtprocent)Chiliflager (efter smag)OstVesterhavsost (revet)Parmesan (revet)InstruktionerBag kartoflerne: Læg bagekartoflerne direkte på ovnristen og bag dem i ca. 1 time ved 180 °C, til de er helt møre.Lav fyldet: Hak løg og æble i små tern. Brug cirka samme mængde af hver.Hak frisk salvie fint og bland med løg og æble.Klargør kongekrabben: Pluk kødet fra kongekrabben og bland det i fyldet. (Eller brug andet protein som nævnt ovenfor.)Forbered kartoflerne: Når kartoflerne er færdigbagte, lav et kryds i toppen og tryk dem let åbne.Mos dem lidt i midten og tilsæt en god klat creme fraiche.Fyld og top: Fyld kartoflerne med krabbeblandingen og drys med chiliflager.Riv Vesterhavsost og parmesan over toppen.Servering: Spis straks – ideelt som comfort food til tømmermænd eller bare en hyggelig aften.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard