Cæsarsalat à la Fandango 5. apr. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Cæcarsalathttps://youtu.be/7D9B8-pH0Rs?si=9Jxr10Ewy8wJvUjuPrintMed billedeUden billedeCæsarsalat à la FandangoForfatter: Rene MammenIngredienserTil salaten1 hoved romainesalat1 lille rødløg1 glaskålSyltede chili (eller friske)Frisk mynte (fint hakket)Frisk løvstikke (fint hakket)Sardiner i olie (evt. ansjoser også)Til dressingen (mayo-style)2 æggeblommer1 tsk dijonsennep1-2 spsk citronsaftSalt og peberNeutral olie (til emulsion)Revet parmesanInstruktionerForbered grøntsager: Skyl salaten grundigt og del den i kvarte. Skær løg i fine både.Skræl glaskål og skær i tynde stave eller skiver.Hak chilien fint, og snit mynte og løvstikke.Lav dressing: Kom æggeblommer, dijonsennep og citronsaft i en skål.Pisk, mens olien tilsættes i en tynd stråle, indtil du har en cremet mayo.Smag til med salt, peber og masser af revet parmesan.Klargør fisken: Åbn dåsen med sardiner. Skær nogle i mindre stykker, og behold nogle hele til pynt.Du kan også tilføje lidt ansjosfileter for ekstra dybde.Saml salaten: Kom salat, løg, glaskål, chili og urter i en stor skål.Vend det hele forsigtigt med dressingen.Top og server: Pynt med sardiner og drys evt. ekstra parmesan over.Server straks som selvstændig ret eller som tilbehør til fx grillet kylling.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Cæsarsalat à la Fandango 5. apr. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Cæcarsalathttps://youtu.be/7D9B8-pH0Rs?si=9Jxr10Ewy8wJvUjuPrintMed billedeUden billedeCæsarsalat à la FandangoForfatter: Rene MammenIngredienserTil salaten1 hoved romainesalat1 lille rødløg1 glaskålSyltede chili (eller friske)Frisk mynte (fint hakket)Frisk løvstikke (fint hakket)Sardiner i olie (evt. ansjoser også)Til dressingen (mayo-style)2 æggeblommer1 tsk dijonsennep1-2 spsk citronsaftSalt og peberNeutral olie (til emulsion)Revet parmesanInstruktionerForbered grøntsager: Skyl salaten grundigt og del den i kvarte. Skær løg i fine både.Skræl glaskål og skær i tynde stave eller skiver.Hak chilien fint, og snit mynte og løvstikke.Lav dressing: Kom æggeblommer, dijonsennep og citronsaft i en skål.Pisk, mens olien tilsættes i en tynd stråle, indtil du har en cremet mayo.Smag til med salt, peber og masser af revet parmesan.Klargør fisken: Åbn dåsen med sardiner. Skær nogle i mindre stykker, og behold nogle hele til pynt.Du kan også tilføje lidt ansjosfileter for ekstra dybde.Saml salaten: Kom salat, løg, glaskål, chili og urter i en stor skål.Vend det hele forsigtigt med dressingen.Top og server: Pynt med sardiner og drys evt. ekstra parmesan over.Server straks som selvstændig ret eller som tilbehør til fx grillet kylling.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard