Ceviche med knurhanefisk og ananas 5. apr. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Kan man være fiskehandler uden at have fanget en fisk?https://youtu.be/QMLqWnfy0IIPrintMed billedeUden billedeCeviche med knurhanefisk og ananasAntal personer: 2-4Forfatter: Rene MammenIngredienserTil cevichen2 fileter af knurhane (eller anden fast, frisk hvid fisk)1-2 skiver frisk ananas½ rødløg1 lille rød chili1 håndfuld frisk mynte (eller koriander, hvis du foretrækker)SaltTil marinadenSaft fra 1 limeSaft fra ½ appelsinEt lille skvæt olivenolieInstruktionerForbered fisken: Skær knurhanefileterne i tynde skiver eller små tern. Sørg for, at de er uden skind og ben.Fisken skal være helt frisk, da den ikke bliver varmet op.Hak grønt og frugt: Skær ananas i små tern eller tynde skiver.Snit rødløg og chili fint.Hak mynteblade eller koriander.Lav marinaden: Pres saften fra lime og appelsin i en lille skål.Tilsæt en smule olivenolie og en knivspids salt.Rør godt sammen.Saml retten: Læg fiskestykkerne i marinaden og lad dem marinere i 5-10 minutter.Bland ananas, løg, chili og mynte i.Vend det hele nænsomt sammen, og lad det trække kort.Servering: Server cevichen på en flad tallerken eller i en skål.Den fungerer godt som forret, snack eller som frisk sommerret.Kan også kombineres med tortillachips, avocado eller grillet brød.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Ceviche med knurhanefisk og ananas 5. apr. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Kan man være fiskehandler uden at have fanget en fisk?https://youtu.be/QMLqWnfy0IIPrintMed billedeUden billedeCeviche med knurhanefisk og ananasAntal personer: 2-4Forfatter: Rene MammenIngredienserTil cevichen2 fileter af knurhane (eller anden fast, frisk hvid fisk)1-2 skiver frisk ananas½ rødløg1 lille rød chili1 håndfuld frisk mynte (eller koriander, hvis du foretrækker)SaltTil marinadenSaft fra 1 limeSaft fra ½ appelsinEt lille skvæt olivenolieInstruktionerForbered fisken: Skær knurhanefileterne i tynde skiver eller små tern. Sørg for, at de er uden skind og ben.Fisken skal være helt frisk, da den ikke bliver varmet op.Hak grønt og frugt: Skær ananas i små tern eller tynde skiver.Snit rødløg og chili fint.Hak mynteblade eller koriander.Lav marinaden: Pres saften fra lime og appelsin i en lille skål.Tilsæt en smule olivenolie og en knivspids salt.Rør godt sammen.Saml retten: Læg fiskestykkerne i marinaden og lad dem marinere i 5-10 minutter.Bland ananas, løg, chili og mynte i.Vend det hele nænsomt sammen, og lad det trække kort.Servering: Server cevichen på en flad tallerken eller i en skål.Den fungerer godt som forret, snack eller som frisk sommerret.Kan også kombineres med tortillachips, avocado eller grillet brød.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard