Kartoffel Risotto 12. dec. Skrevet af Rene Mammen Kartoffel lidt som Risottohttps://youtu.be/el80c6-51bo?si=DFEUuFeQMVBJVHB2 PrintMed billedeUden billedeKartoffel Risotto med Timian, Parmesan og KarseAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenEn smagsfuld kartoffelret med frisk timian, parmesan og citronskal, der giver en dejlig balance og et strejf af friskhed. Velbekomme!Ingredienser4 bagekartofler1/2 løg1/2 chili2 spsk olie2 dl hvidvin4 kviste frisk timian1 dl fond (f.eks. grøntsags- eller hønsefond)ParmesanSkal fra 1 citron30g smørKarseInstruktionerSkræl bagekartoflerne og læg dem i vand. Hak løg og chili fint og steg det i olien uden at det bruner.Skær de skrællede kartofler i tern og steg dem sammen med løg og chili. Tilsæt hvidvin og læg de friske timiankviste i gryden.Hæld fonden i gryden og lad det koge ind, indtil det bliver svampet.Riv parmesan og tilsæt det sammen med citronskal, salt, peber og smør i gryden med timian.Anret ragouten i en skål og server med karse drysset over samt ekstra parmesan.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Rene Mammen https://renemammen.dk
Kartoffel Risotto 12. dec. Skrevet af Rene Mammen Kartoffel lidt som Risottohttps://youtu.be/el80c6-51bo?si=DFEUuFeQMVBJVHB2 PrintMed billedeUden billedeKartoffel Risotto med Timian, Parmesan og KarseAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenEn smagsfuld kartoffelret med frisk timian, parmesan og citronskal, der giver en dejlig balance og et strejf af friskhed. Velbekomme!Ingredienser4 bagekartofler1/2 løg1/2 chili2 spsk olie2 dl hvidvin4 kviste frisk timian1 dl fond (f.eks. grøntsags- eller hønsefond)ParmesanSkal fra 1 citron30g smørKarseInstruktionerSkræl bagekartoflerne og læg dem i vand. Hak løg og chili fint og steg det i olien uden at det bruner.Skær de skrællede kartofler i tern og steg dem sammen med løg og chili. Tilsæt hvidvin og læg de friske timiankviste i gryden.Hæld fonden i gryden og lad det koge ind, indtil det bliver svampet.Riv parmesan og tilsæt det sammen med citronskal, salt, peber og smør i gryden med timian.Anret ragouten i en skål og server med karse drysset over samt ekstra parmesan.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Rene Mammen https://renemammen.dk