Hvide asparges med stegte æg og mormor dressing 28. jun. Skrevet af Rene Mammen Hvide asparges med stegte æg og mormor dressing!https://youtu.be/HhgxThIRgVg?si=O8ImtUq91qGhBVlT PrintMed billedeUden billedeAsparges Salat med Citrondressing og SpejlægAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenEn forfriskende og smagfuld salat med sprøde asparges, cremet dressing og det lækre element af spejlæg på toppen. Velbekomme!Ingredienser1 lille hovedsalat2 hvide asparges3/4 dl citronsaft1/2 spsk sukker1 1/2 dl fløde2 ægSmørKålblomsterKarseDildRevet ostInstruktionerSkyl salathovedet grundigt og del det i fire dele. Skræl og halvér de hvide asparges.Bland citronsaft, sukker og fløde sammen og pisk det let og luftigt.Steg de halverede asparges i smør. Steg derefter spejlæg i enten olie eller smør.Anret de stegte asparges i en skål sammen med salatbladene. Hæld dressingen over salaten og læg de stegte spejlæg på toppen.Afslut retten ved at drysse kålblomster, karse, dild og revet ost over.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Rene Mammen https://renemammen.dk
Hvide asparges med stegte æg og mormor dressing 28. jun. Skrevet af Rene Mammen Hvide asparges med stegte æg og mormor dressing!https://youtu.be/HhgxThIRgVg?si=O8ImtUq91qGhBVlT PrintMed billedeUden billedeAsparges Salat med Citrondressing og SpejlægAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenEn forfriskende og smagfuld salat med sprøde asparges, cremet dressing og det lækre element af spejlæg på toppen. Velbekomme!Ingredienser1 lille hovedsalat2 hvide asparges3/4 dl citronsaft1/2 spsk sukker1 1/2 dl fløde2 ægSmørKålblomsterKarseDildRevet ostInstruktionerSkyl salathovedet grundigt og del det i fire dele. Skræl og halvér de hvide asparges.Bland citronsaft, sukker og fløde sammen og pisk det let og luftigt.Steg de halverede asparges i smør. Steg derefter spejlæg i enten olie eller smør.Anret de stegte asparges i en skål sammen med salatbladene. Hæld dressingen over salaten og læg de stegte spejlæg på toppen.Afslut retten ved at drysse kålblomster, karse, dild og revet ost over.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Rene Mammen https://renemammen.dk