Æggewraps 12. dec. Skrevet af Rene Mammen FANDANGO æggewrap, pænt nemt og pænt lækkert!https://youtu.be/IVTYI_jgXYE?si=tfVdHBjCxGNCacVy PrintMed billedeUden billedeKylling Wrap med Blomkål, Porre og Ramsløg Mayo i ÆggewrapsAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenIngredienser2 ægSalt og peber efter smag1/4 blomkål1/2 porre200g kyllingebryst1 håndfuld hakket ramsløg2 æggeblommer1/2 tsk æblecidereddike7 spsk løvstikkeolie2 tsk olivenolieInstruktionerPisk æggene sammen med lidt salt og peber. Steg to tynde omeletter af æggemassen.Hak blomkål og porre fint. Steg dem kort på en pande, indtil de er møre. Fjern dem fra panden og læg til side.Skær kyllingebrystet i skiver og steg det på panden, indtil det er gennemstegt og gyldent.Forbered ramsløg-mayo ved at blande æggeblommer, æblecidereddike og løvstikkeolie. Pisk det, indtil det bliver en cremet mayonnaise-lignende konsistens.Læg omeletterne på et skærebræt. Fordel det stegte kyllingekød, blomkål og porrer på omeletterne.Fordel ramsløg-mayo jævnt over fyldet. Drys hakket ramsløg over mayo-laget.Rul omeletterne sammen om fyldet for at danne wraps. Skær wrapsene over på midten og server straks.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Rene Mammen https://renemammen.dk
Æggewraps 12. dec. Skrevet af Rene Mammen FANDANGO æggewrap, pænt nemt og pænt lækkert!https://youtu.be/IVTYI_jgXYE?si=tfVdHBjCxGNCacVy PrintMed billedeUden billedeKylling Wrap med Blomkål, Porre og Ramsløg Mayo i ÆggewrapsAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenIngredienser2 ægSalt og peber efter smag1/4 blomkål1/2 porre200g kyllingebryst1 håndfuld hakket ramsløg2 æggeblommer1/2 tsk æblecidereddike7 spsk løvstikkeolie2 tsk olivenolieInstruktionerPisk æggene sammen med lidt salt og peber. Steg to tynde omeletter af æggemassen.Hak blomkål og porre fint. Steg dem kort på en pande, indtil de er møre. Fjern dem fra panden og læg til side.Skær kyllingebrystet i skiver og steg det på panden, indtil det er gennemstegt og gyldent.Forbered ramsløg-mayo ved at blande æggeblommer, æblecidereddike og løvstikkeolie. Pisk det, indtil det bliver en cremet mayonnaise-lignende konsistens.Læg omeletterne på et skærebræt. Fordel det stegte kyllingekød, blomkål og porrer på omeletterne.Fordel ramsløg-mayo jævnt over fyldet. Drys hakket ramsløg over mayo-laget.Rul omeletterne sammen om fyldet for at danne wraps. Skær wrapsene over på midten og server straks.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Rene Mammen https://renemammen.dk