Friteret Blomkål med BBQ Ketchup 5. apr. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Man Skulle ikke TRO DET Meeeeeeen...https://youtu.be/DrKomgS9cQ8PrintMed billedeUden billedeFriteret blomkål med hjemmelavet BBQ KetchupAntal personer: 2-4Forfatter: Rene MammenIngredienserTil saucen3 store løg4 dl vandEn håndfuld frisk timian100 g sukker (juster efter mængden af løg – her bruger vi 100 g)Kinesisk chilipulver (efter smag)Syrlig ponzu (et lille skvæt)Tomat-ponzu (et lille skvæt)Til blomkålen1 stort blomkålshovedHvedemel (til panering)2-3 ægSaltPanko-rasp eller anden raspOlie til friteringSesamfrø1 limeInstruktionerBBQ-ketchupenSkær de 3 løg i halve og kom dem i en blender med 4 dl vand og en håndfuld timian.Blend det hele, til du har en helt glat masse.Hæld blandingen over på en varm pande.Tilsæt 100 g sukker, chilipulver, lidt syrlig ponzu og lidt ponzu lavet på tomat.Lad saucen koge ind ved moderat varme, indtil den får en tyk ketchup-lignende konsistens. Rør jævnligt.BlomkålenSkær blomkålen ud i store "skud" – cirka på størrelse med store kødboller.Gør en paneringsstation klar:Skål 1: HvedemelSkål 2: Piskede æg med lidt saltSkål 3: Panko eller raspPanér blomkålsstykkerne:Først i mel (brug tør hånd)Derefter i æg (våd hånd)Til sidst i raspFritering og serveringVarm din frituregryde eller brug en gryde med rigeligt olie.Fritér blomkålen, indtil de er gyldne og sprøde. Lad dryppe af på køkkenrulle.Anret blomkålen i en skål, hæld rigeligt af din hjemmelavede BBQ-ketchup over.Drys med sesamfrø og pres frisk lime over til sidst.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Friteret Blomkål med BBQ Ketchup 5. apr. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Man Skulle ikke TRO DET Meeeeeeen...https://youtu.be/DrKomgS9cQ8PrintMed billedeUden billedeFriteret blomkål med hjemmelavet BBQ KetchupAntal personer: 2-4Forfatter: Rene MammenIngredienserTil saucen3 store løg4 dl vandEn håndfuld frisk timian100 g sukker (juster efter mængden af løg – her bruger vi 100 g)Kinesisk chilipulver (efter smag)Syrlig ponzu (et lille skvæt)Tomat-ponzu (et lille skvæt)Til blomkålen1 stort blomkålshovedHvedemel (til panering)2-3 ægSaltPanko-rasp eller anden raspOlie til friteringSesamfrø1 limeInstruktionerBBQ-ketchupenSkær de 3 løg i halve og kom dem i en blender med 4 dl vand og en håndfuld timian.Blend det hele, til du har en helt glat masse.Hæld blandingen over på en varm pande.Tilsæt 100 g sukker, chilipulver, lidt syrlig ponzu og lidt ponzu lavet på tomat.Lad saucen koge ind ved moderat varme, indtil den får en tyk ketchup-lignende konsistens. Rør jævnligt.BlomkålenSkær blomkålen ud i store "skud" – cirka på størrelse med store kødboller.Gør en paneringsstation klar:Skål 1: HvedemelSkål 2: Piskede æg med lidt saltSkål 3: Panko eller raspPanér blomkålsstykkerne:Først i mel (brug tør hånd)Derefter i æg (våd hånd)Til sidst i raspFritering og serveringVarm din frituregryde eller brug en gryde med rigeligt olie.Fritér blomkålen, indtil de er gyldne og sprøde. Lad dryppe af på køkkenrulle.Anret blomkålen i en skål, hæld rigeligt af din hjemmelavede BBQ-ketchup over.Drys med sesamfrø og pres frisk lime over til sidst.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard