Motadella Sandwich med Smeltet Ost og Spejlæg 27. maj Skrevet af Benjamin Dalsgaard Kan i gætte den KÆMPE NYHED?https://youtu.be/0KnWvX3MwQYPrintMed billedeUden billede🥪 Motadella Sandwich med Smeltet Ost og SpejlægAntal personer: 2Forfatter: Rene MammenIngredienser2 skiver substansbrød (fx dit hjemmelavede surdejsbrød – se tidligere opskrift)SmørMotadella (gerne i tykke skiver)Tørrede eller friske tomater (vælg efter lyst)Revet ost (fx mozzarella, gouda eller en blanding)Friske krydderurter: mynte, koriander, basilikum, persille eller dildOlivenolie1 ægSalt og peberInstruktionerSkær brødet ud i to skiver, hvis ikke det allerede er det.Smør et generøst lag smør på hver skive brød.Læg motadella på den ene skive.Tilføj tørrede eller friske tomater – alt efter humør.Drys et stort lag revet ost henover fyldet.Luk sandwichen med den anden skive brød.Læg sandwichen på en varm pande eller grill – pres den let og lad den blive gylden og sprød, mens osten smelter.Imens hakkes dine valgte friske krydderurter.Kom en smule olivenolie på krydderurterne og vend dem let.Steg et spejlæg – gerne med lidt sprød kant.Anret: Sandwich på tallerken, spejlæg ovenpå, og drys med de friske krydderurter.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Motadella Sandwich med Smeltet Ost og Spejlæg 27. maj Skrevet af Benjamin Dalsgaard Kan i gætte den KÆMPE NYHED?https://youtu.be/0KnWvX3MwQYPrintMed billedeUden billede🥪 Motadella Sandwich med Smeltet Ost og SpejlægAntal personer: 2Forfatter: Rene MammenIngredienser2 skiver substansbrød (fx dit hjemmelavede surdejsbrød – se tidligere opskrift)SmørMotadella (gerne i tykke skiver)Tørrede eller friske tomater (vælg efter lyst)Revet ost (fx mozzarella, gouda eller en blanding)Friske krydderurter: mynte, koriander, basilikum, persille eller dildOlivenolie1 ægSalt og peberInstruktionerSkær brødet ud i to skiver, hvis ikke det allerede er det.Smør et generøst lag smør på hver skive brød.Læg motadella på den ene skive.Tilføj tørrede eller friske tomater – alt efter humør.Drys et stort lag revet ost henover fyldet.Luk sandwichen med den anden skive brød.Læg sandwichen på en varm pande eller grill – pres den let og lad den blive gylden og sprød, mens osten smelter.Imens hakkes dine valgte friske krydderurter.Kom en smule olivenolie på krydderurterne og vend dem let.Steg et spejlæg – gerne med lidt sprød kant.Anret: Sandwich på tallerken, spejlæg ovenpå, og drys med de friske krydderurter.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard