Bagte blommer med karamel fløde 2. jun. Skrevet af Rene Mammen Bagte blommer med karamel flødehttps://youtu.be/5sOuht3sar401.06.2021 PrintMed billedeUden billedeBlommer og cremet karamelAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenDenne dessert kombinerer varmen fra bagte blommer med den rige sødme fra karamelcremen og er en lækker afslutning på ethvert måltid.Ingredienser6 blommer50g sukkerSkal fra 1 citron20 kviste timian1 dåse kondenseret mælk3 dl creme fraiche (38%)InstruktionerForvarm ovnen til 150 grader.Halvér blommerne og fjern stenene. Drys dem med sukker og citronskal, og fordel timiankvistene over blommerne.Bag blommerne i ovnen i 20 minutter ved 150 grader, indtil de er møre og saftige.I mellemtiden, kog dåsen med kondenseret mælk i en gryde med vand i 3 timer. Sørg for, at dåsen er helt dækket af vand hele tiden. Afkøl derefter dåsen helt.Åbn den kolde dåse og pisk 3-4 spsk af den tykne kondenserede mælk i creme fraichen, indtil det bliver tykt og cremet.Server de lune bagte blommer med en generøs skefuld karamelcreme på toppen.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango '' Rene Mammen https://renemammen.dk
Bagte blommer med karamel fløde 2. jun. Skrevet af Rene Mammen Bagte blommer med karamel flødehttps://youtu.be/5sOuht3sar401.06.2021 PrintMed billedeUden billedeBlommer og cremet karamelAntal personer: 4Forfatter: Rene MammenDenne dessert kombinerer varmen fra bagte blommer med den rige sødme fra karamelcremen og er en lækker afslutning på ethvert måltid.Ingredienser6 blommer50g sukkerSkal fra 1 citron20 kviste timian1 dåse kondenseret mælk3 dl creme fraiche (38%)InstruktionerForvarm ovnen til 150 grader.Halvér blommerne og fjern stenene. Drys dem med sukker og citronskal, og fordel timiankvistene over blommerne.Bag blommerne i ovnen i 20 minutter ved 150 grader, indtil de er møre og saftige.I mellemtiden, kog dåsen med kondenseret mælk i en gryde med vand i 3 timer. Sørg for, at dåsen er helt dækket af vand hele tiden. Afkøl derefter dåsen helt.Åbn den kolde dåse og pisk 3-4 spsk af den tykne kondenserede mælk i creme fraichen, indtil det bliver tykt og cremet.Server de lune bagte blommer med en generøs skefuld karamelcreme på toppen.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango '' Rene Mammen https://renemammen.dk