Grillede hvide asparges med hesterejer 3. jun. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Der er kun en rigtig..https://youtu.be/NeQ9UdTM_J0PrintMed billedeUden billedeGrillede hvide asparges med hesterejer, kålskud og lun smørsauceAntal personer: 2-4Forfatter: Rene MammenIngredienser200 g smør12–20 store hvide asparges (3–5 pr. person, afhængig af størrelse)300 g hesterejer (eller andre gode rejer)3 æggeblommer2 spsk creme fraiche1 citron (saften)1 bundt frisk løvstikkeSalt og peberFriske kålskud (blomster og stilke)En smule olie til grillningInstruktionerSmelt smørret:Smelt 200 g smør langsomt i en gryde. Tag det af varmen og lad det stå, mens du forbereder resten.Klargør grønt og rejer:Skræl de hvide asparges grundigt og knæk den træede ende af.Hak løvstikke fint og stil til side.Hæld hesterejerne op i en skål og stil dem klar.Lav smørsaucen:Pisk 3 æggeblommer sammen i en skål med lidt salt og peber.Tilsæt 2 spsk creme fraiche og saften fra en friskpresset citron.Blend saucen med en stavblender, mens du langsomt tilsætter det smeltede smør – lidt ad gangen.Jo mere smør du tilsætter, jo tykkere og mere fyldig bliver saucen.Vend til sidst hakket løvstikke i.Grill grøntsagerne:Pensl de skrællede asparges med olie, krydr med salt og peber, og grill dem, til de har tydelige grillmærker og er møre (ca. 4–6 minutter afhængigt af varme og tykkelse).Grill også kålskud i ca. 20 sekunder – de skal blot lige få lidt varme og farve. Krydr med salt og lidt olie.Anretning:Læg de grillede asparges på en tallerken.Fordel hesterejer over.Tilføj de lune, grillede kålskud.Slut af med at hælde den lune smørsauce gavmildt hen over retten.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard
Grillede hvide asparges med hesterejer 3. jun. Skrevet af Benjamin Dalsgaard Der er kun en rigtig..https://youtu.be/NeQ9UdTM_J0PrintMed billedeUden billedeGrillede hvide asparges med hesterejer, kålskud og lun smørsauceAntal personer: 2-4Forfatter: Rene MammenIngredienser200 g smør12–20 store hvide asparges (3–5 pr. person, afhængig af størrelse)300 g hesterejer (eller andre gode rejer)3 æggeblommer2 spsk creme fraiche1 citron (saften)1 bundt frisk løvstikkeSalt og peberFriske kålskud (blomster og stilke)En smule olie til grillningInstruktionerSmelt smørret:Smelt 200 g smør langsomt i en gryde. Tag det af varmen og lad det stå, mens du forbereder resten.Klargør grønt og rejer:Skræl de hvide asparges grundigt og knæk den træede ende af.Hak løvstikke fint og stil til side.Hæld hesterejerne op i en skål og stil dem klar.Lav smørsaucen:Pisk 3 æggeblommer sammen i en skål med lidt salt og peber.Tilsæt 2 spsk creme fraiche og saften fra en friskpresset citron.Blend saucen med en stavblender, mens du langsomt tilsætter det smeltede smør – lidt ad gangen.Jo mere smør du tilsætter, jo tykkere og mere fyldig bliver saucen.Vend til sidst hakket løvstikke i.Grill grøntsagerne:Pensl de skrællede asparges med olie, krydr med salt og peber, og grill dem, til de har tydelige grillmærker og er møre (ca. 4–6 minutter afhængigt af varme og tykkelse).Grill også kålskud i ca. 20 sekunder – de skal blot lige få lidt varme og farve. Krydr med salt og lidt olie.Anretning:Læg de grillede asparges på en tallerken.Fordel hesterejer over.Tilføj de lune, grillede kålskud.Slut af med at hælde den lune smørsauce gavmildt hen over retten.Har du lavet denne opskrift?Tag @koekkenfandango På instagram og hashtag det #KøkkenFandangokøkkenfandango Benjamin Dalsgaard